Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B zvládly domácí zápas


Branky


0

Souboj o černého Petra vyhrál B tým Koutů a připsal si důležitou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouty B si zajistily pohodové vedení

Předín skončil v loňském ročníku poslední, ale nesestoupil. Letos není jejich situace o nic lepší. Úvodní dvě kola naznačila, že bude Předín okupovat opět spodní patra tabulky. Ani Kouty nezachytily dobrý vstup do soutěže a tak jeden z těchto týmů měl možnost získat první body do tabulky. Domácí nastoupili s několika hráči A týmu. Kouty byly po celý zápas fotbalovější. Domácí hráči se prosazovali po sólových akcích. První branka padla v 8. minutě zásluhou Jakuba Nováčka. Domácí hru kontrolovali a některé šance nevyužili. Hosté byli směrem do předu téměř bezzubí a těsně před pauzou přidal druhý gól Zdeněk Doležal.

Předín zápas nezdramatizoval

Po změně stran za několik sekund rozhodl o výhře domácích Aleš Dočekal. Předín Kouty už ničím nepřekvapil, až na jednu vyjímku kdy v 62. minutě Ondřej Vrbka snížil na přijatelnějších 3:1. Žádný závěrečný nápor se ze strany hostů nekonal a tak první výhru v sezóně slavily domácí Kouty.



Ohlasy k zápasu



Předín
Kreuz Zdeněk , Předín: Domácí tým byl fotbalovější a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


SK Kouty B
L. Stýblo [-] - Z. Nováček [-] - L. Neuwirth [-] , Z. Doležal [-] , R. Caha [-] , T. Štveráček [-] - A. Dočekal [-] (77. O. Běhounek [-] ) , J. Nováček [-] (84. F. Neuman [-] ) - D. Hrubý [-] , J. Hrůza [-] (45. M. Semrád [-] ) , M. Machát [-] (71. J. Chaloupka [-] )

Předín
P. Šplíchal [-] - D. Píša [-] , M. Šindelář [-] , V. Kos [-] , D. Bouda [-] (55. J. Hynek [-] ) , P. Frenc [-] - P. Šindelář [-] , M. Suchna [-] (60. J. Šindelář [-] ) , P. Šindelář [-] (71. M. Mouca [-] ) , T. Vrbka [-] - O. Vrbka [-] -

ŽK: 56. T. Štveráček , 62. R. Caha - 43. O. Vrbka , 65. P. Šindelář . ČK: 87. R. Caha .
Hráči zápasu: T. Vrbka .
Místo: Chlum. Počet diváků: 55. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - KOUKAL František (N), ŠLOUF Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.