3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kojetice s přehledem porazily Heraltice


Branky


24. P. Buďa , 43. L. Hnízdil (p.) , 81. T. Svoboda - 86. L. Lazárek
0

Kojetice využily slabší formy Heraltic a výhrou se vyhouply do klidného středu tabulky. Heraltice tak stále čekají na první body v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kojetice uklidnil gól do šatny

Heraltice nezískaly na podzim ani jeden bod a tak společně s Předínem uzavírají tabulku. Pokud nechtěly, aby jim odskočily zbylé mančafty musely nutně bodovat. Kojetice však chtěly využít domácího prostředí ke zisku všech tří bodů. Po úvodní oťukávačce udeřili ve 24. minutě domácí. První gól vstřelil Pavel Buďa 1:0. Místo aby Heraltice do poločasu vyrovnaly, ve 43. minutě inkasovaly možná rozhodující branku z pokutového kopu, jejímž úspěšným střelcem byl Leoš Hnízdil.

Heraltice v závěru snížily

Ve druhém poločase se Heraltice snažily vykřesat šanci na bodový zisk, ale domácí o tom nechtěli ani slyšet. Definitivní pojistku udělal v 81. minutě Tomáš Svoboda, který donutil Jaroslava Krula vytáhnout po třetí v zápase míč ze své brány. Jeho protějšek Zdeněk Kupka také čisté konto nevychytal. V 86. minutě ho o nulu připravil Lukáš Lazárek. Radost z gólu však ani nemohla být, protože i nadále svítí na Heraltickém bodovém kontě nula.



Sestavy


Kojetice
Z. Kupka [-] - D. Šmehlík [-] , D. Sochor [-] , T. Svoboda [-] (84. J. Svoboda [-] ) , J. Ujčík [-] , P. Buďa [-] - M. Martenek [-] , M. Vaníček [-] , D. Vrbka [-] - L. Hnízdil [-] , M. Šimek [-] (61. J. Sedlák [-] ) -

Heraltice
J. Krul [-] - J. Koukal [-] , P. Příhoda [-] , M. Caha [-] , M. Kourek [-] - J. Hroch [-] , Š. Koukal [-] , L. Lazárek [-] , M. Pospíšil [-] - V. Vrtal [-] (70. Z. Příhoda [-] ) , J. Boudný [-] -

ŽK: 57. M. Šimek , 80. J. Ujčík - 42. J. Koukal , 44. P. Příhoda , 60. M. Caha , 63. M. Kourek .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - SVOBODA František (N), FICHTNER Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.