Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma opět vyhrál


Branky


0

Až závěrečných deset minut rozhodlo o zcela jasné výhře Lipníku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aleš Kisela dal jedinou branku

Před sezónou by určitě všichni tipovali, že pořadí obou celků bude vypadat opačně. Lipník by se rád po roce vrátil zpět do Okresního přeboru, ale letos se mu příliš nedaří a jejich výsledky bývají nevyrovnané. Celý zápas měli převahu domácí, ale podařilo se jim prosadit až ve 32. minutě po gólu zády Aleše Kisely. Do konce poločasu měli domácí ještě nějaké šance, ale žádné už nedokázali prosadit.

Drtivý závěr rozhodl o vysoké výhře Lipníku

 Hosté měli pár nebezpečných přímých kopů z velké dálky z důvodu silného větru, ale žádný neskončil v síti. V 81. minutě se prosadil Rudolf Šťáva. Ani se nestačil doradovat a o dvě minuty později vstřelil další branku. V 87. minutě potvrdil suverénní vítězství domácích František Wortner. Příští zápas zajíždí Lipník do Šebkovic, kde to ale nebude mít jednoduché.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér Lipníku: Výborný výkon celého mužstva. Konečně jsme zahráli to, na co máme. Nebudu chválit jednotlivce, byl to kolektivní výkon.




Sestavy


Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - T. Pokorný [-] - A. Kisela [-] (62. M. Bambula [-] ) , P. Pokorný [-] - R. Šťáva [-] (84. M. Skoumal [-] ) - T. Brabenec [-] , L. Macháček [-] (71. F. Wortner [-] ) , R. Fišer [-] (85. A. Matoušek [-] ) , O. Svoboda [-] (46. V. Krotký [-] ) , A. Rohony [-] , A. Martenek [-]

SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - D. Jenerál [-] , J. Marek [-] (46. V. Tříletý [-] ) , L. Houserek [-] (76. J. Houserek [-] ) , R. Janoušek [-] (82. L. Nejerál [-] ) , D. Janoušek [-] , K. Filipský [-] (46. J. Vrba [-] ) , J. Lang [-] , V. Procházka [-] (69. J. Vlček [-] ) , J. Binder [-] , J. Weidenthaler [-]

Hráči zápasu: A. Rohony .
Místo: Lipník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUDLÍK Pavel - NEJEDLÝ Radek (N), TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.