2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník stále jede


Branky


0

Fotbalisté Lipníku prožívají skvělé období, když svých posledních pět utkání zvládli vždy za tři body a schovávají se v závětří tří nejlepších celků soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit se prosadil až v závěru poločasu

Další ze zápasů 10. kola, kde byl jednoznačný favorit utkání před výkopem znám. Loňský účastník Okresního přeboru Lipník poslední čtyři zápasy vyhrál, zato hosté z Kojetic ve stejném počtu zápasů nebodovaly a skóre vypadá hrozivě 1:24. Do prvního poločasu vstoupili hosté v deseti. Převaha domácích byla znát, ale hosté se nevzdávali. Domácí si vytvořili pár šancí, ale většina střel nešla ani mezi tři tyče. Až ve 40. minutě se dokázal prosadit Aleš Kisela 1:0. Zbytek poločasu proběhl ve stejném rytmu jako předtím. 

Lukáš Macháček pojistil výhru Lipníku

  Ve druhém poločase už bylo hostů jedenáct, takže se mohlo zdát, že pro Lipník bude těžší se prosadit. Bylo tomu právě naopak, Lipník začal více střílet a pro soupeře bylo stále těžší a těžší bránit bránu. V 59. minutě vystřelil po zemi na bránu František Wortner. Vypadalo to, že brankář míč chytne, ale objevil se Lukáš Macháček a dostal míč do branky 2:0. V dalších minutách se hra domácích zlepšovala, ale do konce zápasu už se nedokázali prosadit.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Tomáš, trenér Lipníku: I přes velkou převahu po celý zápas a mnoho šancí jsme hlavně rádi za tři body. Dnes to bylo velké trápení.




Sestavy


Hajduk Lipník
O. Urban [-] - T. Pokorný [-] , A. Matoušek [-] , T. Brabenec [-] , R. Fišer [-] (65. V. Svoboda [-] ) - A. Martenek [-] , A. Kisela [-] (87. S. Roubec [-] ) - F. Wortner [-] (72. M. Skoumal [-] ) , L. Macháček [-] , R. Šťáva [-] - O. Svoboda [-] (45. A. Rohony [-] )

Kojetice
Z. Kupka [-] - D. Sochor [-] , M. Vaníček [-] - J. Sedlák [-] - L. Hnízdil [-] , M. Šimek [-] - P. Buďa [-] , P. Lampíř [-] , D. Vrbka [-] , S. Mucska [-] , L. Janik [-]

ŽK: 39. A. Martenek .
Hráči zápasu: O. Urban .
Místo: Lipník. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NEUMANN Jaroslav - MILOTA Tomáš, TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.