J. Kopl 28. (p.)
J. Kopl 36.
P. Bulička 40.
L. Barák 65.
J. Kopl 84.
5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice B doma drama nepřipustily


Branky


28. J. Kopl (p.) , 36. J. Kopl , 40. P. Bulička , 65. L. Barák , 84. J. Kopl
0

Po dvou remízách si Čáslavice B opět zastřílely, což odnesl hostující Předín pěti góly. Hattrick zaznamenal v tomto utkání domácí Jiří Kopl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí odstartovali výhru proměněnou penaltou

Domácí výběr byl před zápasem jasným favoritem. Již pět zápasů po sobě neprohráli, ikdyž poslední dva byly pouze remízové. Již od začátku utkání bylo zcela jasné kdo bude pánem na hřišti. Ze začátku však domácí své šance nevyužívali a brankář Předína Pavel Hašek se měl co ohánět. Ve 28. minutě se však už domácí dočkali gólové radosti. V pokutovém území Předína byl stažen domácí Vecheta a následnou penaltu i přes snahu hostujícího brankáře procedil Jiří Kopl 1:0. Druhou trefu si Jiří Kopl schoval do 36. minuty a rázem to bylo 2:0. Domácí svého soupeře nešetřili a ve 40. minutě dostali hosté další direckt. Na 3:0 se dostal za Haškova záda šťastně odražený míč od Pavla Buličky a prakticky už nebylo co řešit, zvlášť, když byli hosté směrem dopředu zcela bezzubí.

Kopl dovršil hattrick

Ve druhém poločase domácí nadále dobývali branku soupeře, ale zahazovali i ty největší šance. Jenom Jiří Kopl jich zaKopl asi pět. Brankář Hašek se snažil slavnějšímu Dominikovi neudělat ostudu, přesto na Barákovu střelu z 65. minuty byl krátký 4:0. Na poslední gól si muselo šedesát prokřehlích diváků počkat do 84. minuty, kdy se svou třetí brankou v zápase prosadil Jiří Kopl. Ten si v sólo nájezdu obešel golmana hostů a pohodlně zavěsil 5:0. Čáslavice tak svého soupeře lehce přehráli a je nutno podotknout, že Čáslavice ve všech pěti vyhraných zápasech dokázaly svého soupeře porazit vždy o čtyři a více branek.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Vařbuchta Pavel, Čáslavice B: Byli jsme lepší po celý zápas a to jsme zahodili ještě spoustu šancí a nikdo by se nemohl divit kdyby zápas skončil 12:0. Předín byl nejslabší soupeř, proti kterému jsme hráli.

Předín
Vybíral Kamil, vedoucí Předína: Bohužel se nám zápas nepovedl. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
M. Obůrka [-] - J. Hanzal [-] , P. Růžička [-] (69. T. Růžička [-] ) , J. Kacetl [-] - J. Vecheta [-] , L. Rubák [-] (46. A. Roupec [-] ) , M. Klika [-] , J. Vaníček [-] - V. Čurda [-] (56. L. Barák [-] ) , J. Kopl [-] - P. Bulička [-]

Předín
P. Hašek [-] - D. Píša [-] , V. Kos [-] , M. Šindelář [-] , D. Bouda [-] - P. Šindelář [-] , P. Šindelář [-] (72. P. Šplíchal [-] ) , T. Vrbka [-] - J. Šindelář [-] - Z. Kreuz [-] , D. Veleba [-]

ŽK: 12. P. Bulička , 39. J. Kopl - 39. D. Píša , 49. D. Bouda .
Hráči zápasu: J. Hanzal .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZIMA Petr - VECHETA Roman (N), VYBÍRAL Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.