2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř opět remizovala


Branky


15. D. Bártů , 82. L. Coufal - 3. J. Martenek (p.) , 85. P. Bednář
0

Druhou remízu posobě uhráli fotbalisté Litohoře, když vyrovnávací branku Čáslavic dal střídající Petr Bednář pět minut před koncem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól dal brankář Jaroslav Martenek

Litohoř přijeli na domácí hřiště prověřit hráči Čáslavic. Litohoř vyhrála pět domácích zápasů v řadě a doma zůstávala neporažena. Navíc si přivezli cenný bod z Horního Újezdu po divokém průběhu. Litohoř měla před zápasem problémy se sestavou. Před samotným zápasem se fanoušci a hráči rozloučili minutou ticha za dlouholetého člena fotbalového oddílu TJ Litohoř Josefa Čtveráčka. Začátek utkání tak domácí asi ještě nevstřebali a už ve 2. minutě byl v pokutovém území faulován Marián Klika a z nařízené penalty se nemýlil brankář Jaroslav Martenek, pro kterého to byla již třetí promněněná penalta v tomto ročníku 0:1. Domácí se postupně oklepávali a v 15. minutě dokonce vyrovnali. Josef Pintér rozehrával rohový kop, který odvrátila zpět obrana hostů na Pintéra a jeho opakovaný nákop našel u zadní tyčky hlavu Dominika Bártů a bylo to 1:1. Hosty ještě několikrát  podržel jejich brankář Jaroslav Martenek. A tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Body se dělily v závěru

Druhý poločas nabídl vyrovnanou partii, ale zajímavé momenty se děly v samotném závěru. V 75. minutě šel sám Libor Coufal na brankáře Martenka, ale místo střely volil nahrávku. V 82. minutě se už Libor Coufal trefil, po nedorozumnění v obraně hostí a domácí tak šli poprvé v zápase do vedení 2:1. Vedení domácím však vydrželo jen tři minuty, kdy se po kombinační akci prosadil žolík Čáslavic Petr Bednář 2:2. V 88.minutě pak mohl poslat domácí do vedení opět Libor Coufal, který se odcitl sám před brankářem Martenkem, jehož střelu brankář Čáslavic reflexivně vyrazil. A tak se body spravedlivě dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér: Utkali jsme se se soupeřem, kterému se v poslední době dařilo. I když jsme se v závěru utkání ujali vedení tak bod bereme.

FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Nervózní, ale vyrovnané utkání. Remíza je zcela zasloužená. Chtěl bych vyzvednout celý náš mančaft jak hrál.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - R. Szabó [-] , D. Bártů [-] , J. Trávníček [-] , L. Klejdus [-] - K. Svoboda [-] , J. Pintér [-] , L. Coufal [-] , K. Svoboda [-] - A. Kabashaj [-] (71. V. Šabatka [-] ) , P. Obrdlík [-] (52. L. Dolanský [-] ) -

FK Čáslavice-Sádek B
J. Martenek [-] - P. Bulička [-] (65. J. Kacetl [-] ) , P. Klika [-] , M. Obůrka [-] , J. Hanzal [-] - J. Vecheta [-] , L. Rubák [-] (80. J. Vaníček [-] ) , A. Roupec [-] , M. Klika [-] - V. Čurda [-] (57. P. Bednář [-] ) , J. Kopl [-]

ŽK: 3. R. Szabó , 29. K. Svoboda - 37. J. Kopl , 54. P. Klika , 90. J. Vaníček .
Hráči zápasu: D. Bártů - P. Bulička .
Místo: Litohoř. Počet diváků: 55. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - DOLANSKÝ Ladislav (N), ŠAFRATA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.