3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov - Trnava B rozhodla během dvou minut zápas


Branky


0

Díky brankám Miloše Mezlíka a Jiřího Eliáše v rozmezí jedné minuty udolal domácí Rudíkov hosty z Březníka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudíkov dal dvě slepené branky

První domácí zápas ve třetí třídě, znamenal souboj s jasným favoritem Březníkem. Po minulém zápase jsme neměli přílišné sebevědomí, ale také rozhodně ne poraženeckou náladu. Hosté od začátku ukazovali větší herní vyspělost, kterou jsme mi nahrazovali naší nejsilnější zbraní, kolektivní hrou. Hrálo se převážně mezi šestnáctkami. Naše obrana dokázala držet hosty před šestnáctkou a střely z dálky Lukáš bez problému zvládal. Prvním a asi i hlavním šokem pro hosty, byla neuvěřitelná chyba jejich brankáře. Miloš Mezlík v pozici pravého záložníka chtěl překvapit nečekanou střelou. To se mu ale vůbec nepodařilo. Alespoň to tak vypadalo. Nic moc střela letěla ve výši pasu na bránu hostí a jejich gólman neudělal v podstatě vůbec nic, aby ji zastavil. Chvíli to nikdo nechápal. 1:0, tak lehce? O to větší radost pak vybuchla na naší straně. Křídla dostal Jirka Eliáš (se Savarou hvězda dne). Obráncům hostí ztěžkly nohy a Jirka lítal tak dlouho, až přidal druhý gól. 2:0, bylo až příliš krásné. Chvíli před přestávkou ukázali hosté svoji zkušenost. Penalta po faulu v naší šestnáctce a poločasový výsledek byl uzavřen na 2:1.

 

Miloš Mezlík rozhodl svou druhou brankou

Druhý poločas pro nás nezačal dobře. Lukáše v bráně musel vystřídat Robert Savara a do obrany šel hrát Tomáš Malý. Za chvíli šel z hřiště se zraněním i Tomáš Klíma, kterého nahradil Ondračka. Nucené změny sice nabourali naši taktiku, ne výkon celého mužstva. Měli jsme svůj den. Hosté byli nebezpeční. Jejich hra však byla příliš profesorská a stereotypní. Po té co Vojta Buďa, nuceně přesunutý na levou zálohu zatáhl míč po křídle až do šestnáctky a tam již Miloš Mezlík věděl co s jeho přihrávkou, se začal vyvíjet zápas pro nás správným směrem. Hosté se nevzdali a musíme uznat, že jsme měli hodně štěstí. Robert si naštěstí dobře postavil tyčky. Čtyřikrát zvonily po střelách hostí, gól z toho nebyl žádný. Diváky ještě vzrušil brejk Davida Fialy těsně před koncem zápasu a to bylo vše. Velikánskou odměnou jsou pro nás první tři body v nové sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér Rudíkov - Trnava B: Těžký zápas s dobrým konce. Kolektivní výkon domácích hráčů předčil zkušenost hostí. To vše doplněné neskutečným výkonem Jirky Eliáše v útoku a Roberta Savary obránce, v druhém poločase brankáře v brance. To byla velká aktiva domácího mužstva, s kterými si nedokázali hráči Březníka poradit.




Sestavy


FK Rudíkov B
R. Savara [-] - L. Liška [-] (46. T. Malý [-] ) , Z. Caha [-] , T. Doležal [-] , V. Buďa [-] - T. Klíma [-] (50. J. Hlůšek [-] ) , P. Malec [-] , J. Zahradník [-] , M. Pitor [-] - J. Eliáš [-] , M. Mezlík [-] (85. D. Fiala [-] )

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - P. Sobotka [-] , T. Vyskočil [-] , P. Flesar [-] , D. Břoušek [-] - V. Franěk [-] , L. Rybníček [-] (25. J. Dvořáček [-] ) , J. Krupička [-] , M. Nabytý [-] (64. M. Stříž [-] ) - D. Vérosta [-] (46. J. Zedníček [-] ) , V. Rybníček [-]

ŽK: 75. M. Pitor - 51. T. Vyskočil .
Hráči zápasu: M. Mezlík .
Místo: Trnava. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.