Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník s přehledem vyhrál


0

Výborná a kvalitní hra Březníku slavila úspěch. Jejich zápasovou formu odnesli borci z Valče.

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krupička poslal v závěru poločasu Březník do vedení

Vstup do sezóny se Březníku moc nevyvedl. Po dvou porážkách potřeboval zabrat. Soupeř z Valče však chytil na začátku soutěže solidní formu. Ovšem Březník se na zápas dobře připravil. Domácí nedávali svému soupeři moc prostoru. Bohužel se střelecky nemohli prosadit a tak Zdeněk Macek odolával náporu hostů. Důležitý úvodní gól pro Březník přišel těsně před pauzou. Běžela 41. minuta a Jaroslav Krupička vstřelil branku, kterou uklidnil všechny přítomné příznivce Březníku.

Výborný výkon Březníku slavil úspěch

Ve druhém poločase domácí nadále hráli líbivý fotbal a začali se prosazovat i gólově. V 56. minutě si naběhl do vápna Jiří Zedníček na jehož střelu byl Zdeněk Macek krátký. Za pět minut se prosadil ve stejné pozici kanonýr domácího týmu Vojtěch Rybníček. Tento český reprezentant neslyšících se v tomto ročníku trefil po druhé. Valeč už věděla, že dnes s tak kvalitním týmem jako byl Březník neuspěje a pomalu se smiřovala s první porážkou v Ročníku. Vítězství domácích podtrhl v 77. minutě Vít Franěk. Březník tak po dobrém výkonu získal první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Nováček Josef, trenér Březníku: Chtěli jsme protrhnout smůlu z úvodu sezóny. Kluci podali excelentní výkon. Naše hra měla úroveň. Soupeře jsme přehrávali ve všech směrech. Další tři velké šance jsme nevyužili. Chtěl bych poděkovat celému týmu za skvělý přístup k zápasu.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér Valeče: Do utkání jsme nastoupili bez tří hráčů základní sestavy což se nakonec projevilo. První poločas byl vyrovnaný vypracovali jsme si několik šancí, které jsme však neproměnili a tak šli do vedení domácí z vymyšlené penalty. Do druhé půle jsme šli s cílem utkání otočit, ale neplnili jsme co jsme si řekli v kabině. Naše hra byla plná nepřesností a po druhé brance domácích už jsme neměli sílu s utkáním něco udělat a domácí již utkání kontrolovali a skóre ještě navýšili.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - M. Dvořáček [-] , P. Sobotka [-] , M. Nabytý [-] , J. Zedníček [-] (70. V. Franěk [-] ) - P. Flesar [-] , J. Krupička [-] , T. Vyskočil [-] (46. J. Musil [-] ) , M. Flesar [-] - M. Stříž [-] , V. Rybníček [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , M. Melkes [-] - P. Chládek [-] , D. Procházka [-] , M. Veselý [-] , D. Cabejšek [-] - M. Ludvík [-] , J. Ludvík [-]

ŽK: 41. M. Flesar - 27. M. Veselý , 40. M. Ludvík , 88. D. Cabejšek .
Hráči zápasu: J. Krupička , P. Sobotka , J. Zedníček - M. Melkes .
Místo: Březník. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.