Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany opět vyhrály


0

Třetí výhra Rouchovan v řadě znamená, že se tento tým přiblížil čelu tabulky. Naopak Březník pokračuje v nevyrovnaných výkonech. Hrdinou zápasu se stal Martin Věžník autor hattricku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Věžník zařídil dvoubrankové vedení Rouchovan

 Březník již mohl počítat do zápasu s Rouchovany s českým reprezentantem Vojtěchem Rybníčkem, který je nejlepším střelcem svého týmu. Rouchovany však zaskočily svého soupeře již ve 3. minutě, kdy se prosadil Dominik Polášek 0:1. Březník branka nezlomila a snažily se o brzké vyrovnání. Prakticky nepustily míč svému soupeři. Rouchovany však měly útočné duo Polášek- Věžník, které svému soupeři zatápěli. Ve 20. minutě se Martin Věžník poprvé prosadil a poslal hosty do dvoubrankového vedení, které naštěstí pro domácí trvalo pouhých pět minut. Na 1:2 snižoval nikdo jiný než Vojtěch Rybníček. Hosté však měli skvělého Martina Věžníka, který vrátil dvoubrankové vedení hostů. Poločas tak skončil pro někoho překvapivým vedením hostů.

Martin Věžník obral Březník o všechny body

 Druhý poločas už hrály Rouchovany bez svého elitního útočníka Dominika Poláška. Domácím se podařilo v 66. minutě opět snížit na rozdíl jediného gólu zásluhou Libora Rybníčka na 2:3. Domácí chtěli samozřejmě vyrovnat, ale hostující obrana úspěšně čelila domácímu tlaku. V 80. minutě pak hostům pomohla třetí branka v zápase Martina Věžníka. Rouchovany pak disciplinovaným výkonem dokráčely k zisku důležitých třech bodů a dotáhly se na Březník.



Ohlasy k zápasu



1.SK Rouchovany
Maša Jiří, trenér Rouchovan: Do Březníku jsme jeli s respektem, protože známe kvality domácího mužstva. Opět platilo, že se Březník snažil hrát fotbal, ale my jsme dávali góly. Prvních 10 minut si míč mezi námi strkali a my jen přihlíželi. Potom ale začala úřadovat naše útočná dvojice Polášek a Věžník. Polášek nahrál na gól Věžníkovi a poté sám jeden dal. Potom přišlo zranění Poláška a odstoupení ze hry. Naštěstí celé mužstvo makalo dál a vyhecované utkání dotáhlo do vítězného konce. Do Březníku jsme jeli s respektem, protože známe kvality domácího mužstva. Opět platilo, že se Březník snažil hrát fotbal, ale my jsme dávali góly. Prvních 10 minut si míč mezi námi strkali a my jen přihlíželi.Potom ale začala úřadovat naše útočná dvojice Polášek a Věžník. Polášek nahrál na gól Věžníkovi a poté sám jeden dal.Potom přišlo zranění Poláška a odstoupení ze hry. Naštěstí celé mužstvo makalo a dál a vyhecované utkání dotáhlo do vítězného konce. Pochvala patří celému mužstvu od brankáře přes obranu a záložní řadu až po útok.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Mužík [-] , J. Dvořáček [-] , P. Sobotka [-] , M. Nabytý [-] - L. Rybníček [-] , M. Stříž [-] , J. Krupička [-] , D. Vérosta [-] (46. V. Franěk [-] ) - V. Rybníček [-] , M. Franěk [-] (68. J. Křoustek [-] )

1.SK Rouchovany
J. Tesař [-] - P. Jelínek [-] , M. Fiala [-] , R. Škarabela [-] , L. Ludvík [-] - D. Svoboda [-] , R. Havelka [-] , P. Vala [-] , P. Pachr [-] (78. J. Maša [-] ) - D. Polášek [-] (37. O. Konvalina [-] ) , M. Věžník [-]

ŽK: 65. V. Franěk - 76. O. Konvalina .
Hráči zápasu: M. Věžník .
Místo: Březník. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.