Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč se výhrou vyšvihla do čela tabulky


Branky


0

Zápas dvou týmů s aktuálně nejlepší formou vyzněl lépe pro hostující tým, kterého výhra katapultovala na první místo vyrovnané tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy daly po jedné brance

Zápas mezi domácím Pyšelem a Valečí mohl přerušit jednomu týmu sérii neprohraných zápasů. Zatímco Valeč  nepoznala již tři zápasy hořkost porážky, domácí Pyšel měl tuto šňůru ještě o zápas delší. Úvodní trefy se dočkali domácí. V 10. minutě si po vhozeném autu ve vápně zpracoval balón Daniel Šubert a střelou k tyči překonal Zdeňka Macka v brance Valeče. Hosté se však po obdržené brance nesložili a podnikali nebezpečné akce. Ve 38. minutě se už hosté dočkali. Martin Ludvík dostal balón za obranu a prostřelil Michala Kučeru 1:1. Poločas tak skončil fifty fifty.

Rozhodla efektivita Valeče

Ve druhém poločase začali hosté využívat nabídnuté příležitosti. Ve 47. minutě se prosadil po průniku Michal Kárník a poslal Valeč poprvé v zápase do vedení 1:2. V 62. minutě zvyšoval svou druhou brankou v zápase Martin Ludvík 1:3. Po inkasované brance otevřeli domácí obranu, do které vlétl v 69. minutě Milan Veselý a bylo to rázem 1:4. Pyšel ještě stačil upravit na 2:4. V 76. minutě dostal balón po zemi Jaroslav Tůma, ten prošel mezi obránci do vápna a nedal střelou k tyči Michalu Kučerovi žádnou šanci. Zbytek utkání si hosté bezpečně pohlídali a vítězství je tak posunulo do čela tabulky skupiny A.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Daniel , trenér Pyšel: Zápas jsme začali dobře. Postupně začínal být soupeř fotbalovější. Uznávám sportovně, že byli hosté lepší.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér Valeče: Vyrovnané utkání,vypracovali jsme si víc šancí, které jsme po zlepšeném výkonu ve druhé půli dokázali proměnit a utkání otočit v náš prospěch, kluci ukázali sílu a hlad po vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
M. Kučera [-] - R. Šoukal [-] , O. Adam [-] , D. Šubert [-] , L. Šoukal [-] (65. L. Kadlec [-] ) - P. Dvořák [-] , L. Tůma [-] (46. L. Sobotka [-] ) , O. Tůma [-] , D. Kudrna [-] (80. M. Šabacký [-] ) - M. Štrosz [-] , J. Tůma [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - P. Chládek [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , D. Cabejšek [-] (68. M. Kopuletý [-] ) - J. Sirota [-] (62. D. Procházka [-] ) , M. Dufek [-] , M. Kárník [-] , M. Melkes [-] - M. Veselý [-] (73. J. Žalkovič [-] ) , M. Ludvík [-] (77. P. Zikán [-] )

ŽK: 43. D. Cabejšek , 49. M. Ludvík .
Hráči zápasu: R. Šoukal - M. Kárník .
Místo: Pyšel. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.