0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov loupil v Polné


Branky


18. P. Malec , 27. M. Outulný , 50. J. Pažourek (p.)
15

Domácím nevyšel první poločas a do zápasu už se nevrátili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hostující kapitán Pažourek se uvedl v 10. minutě střelou z trestného kopu, jeho prudká rána skončila na tyči domácí branky. V 19. minutě to byl opět rychlonohý Trnka J., který utekl domácím hráčům po levé straně, přihrál Malcovi, ten posunul na pravou stranu Lehkému a ten vystřelil, brankář Mezera mokrý míč neudržel a pro dobíhajícího Malce již nebyl problém poslat míč do odkryté brány - 0:1. Hosté měli chuť útočit a domácí obránci nestíhali, ve 21. minutě utekl po pravé straně Malec, přihrál Skryjovi a ten posunul na Outulného, který ve slibné šanci přestřelil bránu. Ve 25. minutě se osmělil i domácí, tvrdou střelu domácího hráče neudržel Rousek a míč skončil před dobíhajícím útočníkem domácího týmu a ten netrefil bránu. Trest za promarněnou šanci přišel brzy, ve 27. minutě hosté podnikli útok po pravé straně, míč dostal Outulný, zaběhl s ním do vápna a střelou ke vzdálenější tyči zvýšil vedení hostů - 2:0. Ve 29. minutě si vybojoval míč Skryja, proběhl mezi dvěma obránci a přihrál pod sebe Malcovi, který „z první“ pálil a brankář Mezera výtečným zákrokem míč vyboxoval. Ve 45. minutě Outulný jako přes kopírák utekl po pravé straně, tentokrát přihrávka na Trnku J. prošla, ten si udělal ještě „zasekávačku“ na obránce, posunul si míč na levou nohu, střelu mířící do brány srazil stoper domácího týmu na rohový kop, po rozehrání rohového kopu hlavní rozhodčí odpískal konec poločasu.

Hosté si vedení pohlídali

I do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně a usadili se na polovině domácího týmu. V 50. minutě si míč na střelu nachystal Malec a vystřelil, domácí hráč Bohdálek ve vápně zapojil do hry ruku a byl z toho pokutový kop, který kapitán hostů Pažourek s přehledem proměnil - 0:3. V 63. minutě předvedli hosté nádhernou rychlou akci, Pažourek poslal dlouhý centr na Outulného, ten měl za sebou ještě Skryju, pustil mu míč a ten proběhl mezi stopery a šel sám na brankáře, ale střelou jen trefil vyběhnutého brankáře Mezeru. V 72. minutě ojedinělá možnost domácích, střela však šla nad bránu hostů. V 77. minutě si vzal míč hostující Nožička, utekl po pravé straně a poslal centr před bránu, kde byl Malec, ten vystřelil a trefil obránce a od něj šel míč na rohový kop. Rohový kop hosté rozehráli na Pažourka a ten pálil mimo bránu. V 80. minutě Skryja poslal „českou uličku“ Malcovi, ten byl sám před brankářem, vystřelil a trefil brankáře, míč se odrazil zpět k Malcovi a ten opět pálil, ale vysoko nad bránu. V 89. minutě se domácí dočkali své největší šance v utkání, nakopnutý míč domácím hráčem směřoval na roh velkého vápna, hostující brankář Rousek si pro něj šel, ale podcenil situaci a míč minul, míč se dostal k domácímu Čaloudovi T. a ten netrefil prázdnou bránu. Domácí se tak nedočkali ani čestného gólu a mohou být rádi, že prohráli jen 0:3.

 



Sestavy


Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - M. Suchý [-] , L. Čaloud [-] (80. S. Rychtecký [-] ) , J. Bohdálek [-] , M. Jirka [-] , T. Čaloud [-] , A. Apfelthaler [-] , T. Diviš [-] , J. Bohdálek [-] , M. Šorf [-] , V. Voráček [-] (46. T. Vacek [-] )

FK Rudíkov
D. Rousek [-] - J. Dobrovolný [-] (72. J. Kotačka [-] ) , M. Mikyska [-] , O. Štolpa [-] , D. Lehký [-] - P. Malec [-] (81. L. Jura [-] ) , J. Pažourek [-] , P. Trnka [-] (64. L. Nožička [-] ) , J. Trnka [-] - M. Outulný [-] , M. Skryja [-]

Počet diváků: 123. Rozhodčí: KYLAR Roman - HOLUB Radim, BENEŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Švanda
Tip experta: výhra domácích

3:2 – Polná to tentokrát doma zvládne za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza