J. Šmarda 17.
M. Příhoda 85. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:00

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Stonařově se zrodila remíza


Branky


17. J. Šmarda , 85. M. Příhoda (p.) - 24. T. Diviš , 61. T. Vacek
18

Stonařov se v zápase s rezervou Polné dočkal bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

První poločas začali aktivně domácí a vytvořili si i první vážnější příležitost. Vacek ovšem tváří v tvář gólmanovi neuspěl. Hosté měli pomalejší rozjezd a toho domácí využili, když Příhodův aut přiklepl Toth Šmardovi a ten parádním volejem vymetl šibenici hostující branky – 1:0. Poté přebrali iniciativu hosté a domácí hostující šance hasili pouze za cenu rohových kopů. Z jednoho z nich se hosté dokázali prosadit, když si na zadní tyči našel míč Diviš – 1:1.

Domácí v závěru srovnali

Po změně stran se pokračovalo vyrovnaně. Nejhezčí akci zápasu mohli diváci vidět v 61. minutě. Čaloud si narazil před šestnáctkou balón s Bohdálkem a prvně jmenovaný precizním lobem na zadní tyč vybídl ke skórování Vacka – 1:2. Pojistku mohl přidat Čaloud, ale přestřelil prázdnou branku. Domácí nesložili zbraně a vypracovali si několik šancí, Vacek ovšem sám před gólmanem při svém úniku střílel slepými. Neujala se ani dělovka Kozojeda. Vyrovnání přišlo v 85. minutě, když byl po standardní situaci přistrčený Vacek a nařízený pokutový kop poslal mazácky pod víko Příhoda – 2:2. Nechybělo moc a hosté jeli i přes dobrý výkon domů s prázdnou, protože v 88. minutě pláchnul obraně opět Vacek. Svoje sólo však ani do třetice nevyužil. Drama mohlo mít i opačné rozuzlení, když hosté v 89. minutě na druhé straně tristně vyřešili situaci tři na jednoho. Hostující útočník mohl uklidit balón do prázdné branky, ovšem místo zakončení zvolil zpracování a míč mu na poslední chvíli ukopl Urbánek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): V druhém domácím utkání jsme nechtěli vyjít na prázdno. V prvních minutách jsme měli více ze hry, ale vytěžili jsme z toho pouze 1 gól. Poté se iniciativy chopili hosté a zaslouženě zápas otočili. Měli pak další šance na rozhodnutí zápasu, ale v koncovce se jim nedařilo a s blížícím se závěrem se spíše věnovali řečnění. Nám se pak podařilo srovnat těsně před koncem. Ale i poté mohli oba týmy zvrátit vítězství na svoji stranu. A i když se tak nestalo, diváci se určitě v aprílovém počasí nenudili.




Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Turoň [-] (82. J. Láznička [-] ) , D. Vacek [-] , M. Příhoda [-] , P. Kozojed [-] , M. Čurda [-] , J. Šmarda [-] (61. M. Škrdla [-] ) , Z. Brussmann [-] , P. Rychlík [-] , J. Toth [-] , J. Urbánek [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - T. Vacek [-] , J. Bohdálek [-] , M. Jirka [-] , T. Čaloud [-] , A. Apfelthaler [-] , T. Diviš [-] , J. Bohdálek [-] , M. Šorf [-] , V. Voráček [-] , J. Staněk [-] (77. L. Čaloud [-] )

ŽK: 57. J. Toth , 67. D. Vacek , 82. P. Rychlík .
Hráči zápasu: P. Rychlík - T. Čaloud .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BOUDA Josef - SÝKORA Tomáš, ZELINGR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí mají početní problémy. Mladíci z Polné zápas vyhrají.

Tip: výhra hostů