2:3
(1:1)
15. K. Kostka
81. D. Mitev
90. F. Flesar (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka přetlačila Rudíkov


Branky


25. M. Outulný , 72. M. Outulný - 15. K. Kostka , 81. D. Mitev , 90. F. Flesar (p.)
18

Loučtí v závěru otočili skóre a vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V 6. minutě šel po chybě domácí obrany sám na brankáře Doležala Flesar, přehazoval domácího brankáře a míč šel i přes bránu. Ve 13. minutě to byli domácí, konkrétně Dobrovolný dostal krásnou přihrávku na levou stranu, potáhl k brankové čáře a dal střílený centr před bránu, Outulný na míč nedosáhl a míč skončil u kapitána domácího týmu Nožičky, který ve vyložené šanci netrefil bránu. V 15. minutě poslali hosté dlouhý centr za obranu domácího týmu, kde byli dva hráči hostujícího týmu v jasném ofsajdu, pomezní rozhodčí Chytka praporek nezvedl, neznámo proč, když i hostující lavička dávala jasně najevo, že to byl ofsajd, dva hostující hráči šli sami na Doležala a vše zakončil Kostka střelou k tyči a poslal hostující tým do vedení - 0:1. V 17. minutě to ze střední vzdálenosti vyzkoušel opět Kostka, stoper domácího týmu míč tečoval, ale Doležal dokázal zareagovat a míč na dvakrát chytil. Přišla 25. minuta a kapitán domácího týmu získal míč, přihrál Skryjovi a ten míč posunul na Outulného, který vystřelil, hostující brankář míč srazil zpět k Outulnému a ten z voleje již míč poslal do sítě - 1:1. Domácím jako by narostla křídla a začali se dostávat do šancí, v 27. minutě zatáhl míč Malec a poslal centr na hranici malého vápna, kde se prosadil Skryja, ale hlavičkou poslal míč od brány hostů. Ve 31. minutě vybojoval míč na pravé straně Outulný před brankářem hostů a poslal míč na druhou stranu Skryjovi, který tam byl sám a před sebou měl prázdnou bránu, mohl si míč i zastavit, ale zmateně vystřelil mimo bránu. Ve 44. minutě domácí zahrávali trestný kop, míč si postavil Pažourek, střelou nádherně obstřelil „zeď“, ale na správném místě stál hostující brankář Kanswohl a míč konečky prstů vyrazil na rohový kop. Rohový kop přetáhl Dobrovolný do míst, kde nebyl nikdo z domácích hráčů a hlavní rozhodčí pískl poločas.

Hosté v závěru rozhodli

V 53. minutě propadl míč přes oba stopery domácího týmu a sám na Doležala šel Mitev, Doležal vyběhl a před vápno a čistě Mitevovi míč odebral a pak si neodpustil s míčem kličkovat a o míč přišel, naštěstí pro domácí hostující hráč nenašel odvahu vystřelit na odkrytou branku domácího týmu. V 60. minutě zahrávali domácí rohový kop, ale místo šance z toho byl rychlý protiútok, sám na brankáře Doležala šel opět Mitev a zakončil střelou, která skončila na tyči, od tyče skončil míč v zámezí na odkopu. V 72. minutě dostal míč na levé straně domácí Trnka a potáhl míč a poslal střílený centr za stopery hostů, tam si zaběhl Outulný a poslal míč podél brankáře do sítě - 2:1. V 76. minutě si s míčem na noze zaběhl do vápna hostů Outulný a byl atakován Bulantem a i brankářem, následoval pokutový kop, míč si postavil Mikyska a nepochopitelně poslal míč dva metry nad břevno. Trest za neproměněnou penaltu přišel za chvíli, v 81. minutě domácí zbytečně ztratili míč na polovině hřiště, přišel rychlý útok hostů po pravé straně, centr před bránu a tam se konečně prosadil Mitev a poslal míč do sítě - 2:2. V 85. minutě po akci domácích přišel bleskový útok hostů a kapitán Tuma tvrdou střelou orazítkoval tyč. Když už to vypadalo na dělbu bodů a dohrávalo se na sněhu velmi opatrně, aby nedošlo k nějakému zranění, tak šel po pravé straně do vápna na Doležala útočník hostů, brankář vyrazil proti němu a hostující hráč zakončil, na brankové čáře za brankáře zaskočil Štolpa a míč odkopl na roh, pomezní rozhodčí Svoboda ukázal na rohový kop a k údivu všech se do utkání vložil hlavní rozhodčí a ukázal na pokutový kop, který proměnil Flesar, pak už byl pískaný konec utkání - 2:3. Domácí tentokrát ztratili všechny body úplně nesmyslně ke konci utkání po neproměněné penaltě.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): Typická ukázka toho, jak se dá prohrát vyhraný zápas. V první půli se nám "podařilo" zahodit tři vyložené příležitosti. Bohužel po přestávce jsme v tom pokračovali, vyvrcholilo to neproměněnou penaltou a tak jsme byli v závěru potrestáni.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - D. Lehký [-] , J. Dobrovolný [-] , M. Mikyska [-] , O. Štolpa [-] - P. Malec [-] , L. Jura [-] (46. J. Trnka [-] ) , J. Pažourek [-] , L. Nožička [-] - M. Outulný [-] , M. Skryja [-] (66. J. Kotačka [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - K. Kostka [-] , F. Flesar [-] , D. Mitev [-] , D. Sommer [-] (89. M. Gregor [-] ) , L. Tuma [-] , J. Kratochvíl [-] (59. M. Kolda [-] ) , N. Stošič [-] (46. A. Kubíček [-] ) , J. Večeřa [-] , F. Bulant [-] , Š. Kreigsmann [-]

ŽK: 73. M. Outulný - 73. F. Flesar , 82. K. Kostka .
Hráči zápasu: F. Flesar , J. Večeřa .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - SVOBODA Vladimír, CHYTKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Pavel Fabík
Tip experta: remíza

Luka si odvezou z Rudíkova bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích