Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice doma nadělovala


Branky


18

Nedvědice zvládla i druhý zápas s celkem ze suterénu tabulky a odpíchla se do středu pořadí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od první minuty zápasu vyvíjela Nedvědice velký tlak, který vyústil jediným možným způsobem, brzkým gólem jehož střelcem se stal Šikula po krásné hlavičce z rohu - 1:0. Nedvědice byla celý první poločas všude o krok dřív a mladý střed domácích značně přehrával starší záložníky hostí. Důraz a rychlost dělala Blatnici opravdu velké problémy, další branku přidal rychlonohý Martin Vašíček - 2:0. Další branku přidal Humpola když se krásným náběhem dostal za obranu a byl u míče dříve než hostující gólman - 3:0. Po zaseknuti R. Šikuly ve vápně a následném faulu se kopala penalta, kterou faulovaný proměnil střelou doprostřed branky - 4:0. Poté zahrozili i rychlými brejky hosté a domácí zachránil výborně chytající gólman a poté dvakrát na brankové čáře Štefka s H. Pachlopníkem. Do přestávky přidal branku ještě Martin Vašíček po rychle kombinaci u rohu vápna - 5:0. 

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase tempo hry polevilo a tlak domácích se rapidně snížil, hosté se dostávali častěji do brejkových situací, ale drtivá většina těchto akci končila na kopačkách domácích stoperů. Ke konci zápasu ještě přidal poslední gól domácích Humpola po krásné přihrávce do vápna od Vašíčka - 6:0. Domácí jasně přehráli hosty a se štěstím udrželi nulu.

 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Ladislav Trdý (hráč): Vletěli jsme do zápasu a okamžitě se ujali kormidla a dirigovali hru. Náš mladý tým byl všude o krok dříve a hosté hrozili z ojedinělých šancí. Formu budeme muset potvrdit příští týden na hřišti lídra soupeře, abychom mohli pomýšlet na body.




Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - J. Pachlopník [-] , M. Pachlopník [-] (14. D. Bracek [-] ) , T. Christian [-] (46. J. Sytař [-] ) , M. Vašíček [-] , R. Šikula [-] (46. J. Veselský [-] ) , V. Štefka [-] , M. Vašíček [-] , P. Humpola [-] , L. Trdý [-] (62. A. Pavelka [-] ) , V. Haviger [-]

SK Blatnice
V. Martínek [-] - J. Dusík [-] , Z. Eberl [-] (71. L. Tomšíček [-] ) , M. Foltýn [-] (46. O. Smolka [-] ) , M. Karásek [-] (46. T. Cech [-] ) , J. Šimek [-] (77. R. Nykrmajer [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , F. Rumíšek [-] , M. Svoboda [-] , M. Hutař [-]

ŽK: 26. T. Christian , 84. J. Pachlopník - 11. J. Trnka , 17. F. Rumíšek .
Hráči zápasu: P. Humpola , M. Vašíček .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: BABÁK Martin - TERBER Ondřej, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Pavel Fabík
Tip experta: remíza

Zápas skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích