Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Pekárek si s chutí zastřílel


0

Fotbalisté Radkovic využili svou formu k hladkému vítězství nad Rapoticemi B 7:0. Obzvlášť se utkání povedlo Lukáši Pakárkovi, který zatížil konto hostů pěti přesnými zásahy. Výhra posunula Radkovice do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radkovice si vytvořily dvougólový náskok

Radkovice nastoupily do zápasu s aktivní bilancí posledních tří zápasů a tabulkou se začíná pomalu prokousávat směrem nahoru . Utkání se i tentokrát začalo hrát podle domácích not. Prví branka padla ve 13. minutě s pomocí rapotické obrany se trefil poprvé v zápase Lukáš Pekárek 1:0. V 19. minutě pak přidal druhý gól Tomáš Růžička 2:0. Dobrý vstup domácích do utkání vlil do řad Radkovic pohodu. Do poločasu se pak střelci zadrhli, ale i tak šli na poločasovou přestávku veseleji domácí.

Ve druhém poločase řádil Lukáš Pekárek

Po změně stran měli i hosté šanci utkání zdramatizovat. Domácí tým v té době několikrát podržel brankář Václav Štolz. V poslední dvacetiminutovce začali dostávat lekci s produktivity. Mezi 72. A 77. minutou se třikrát trefil Lukáš Pekárek a rázem bylo po zápase 5:0. Domácí však hosty nadále nešetřili a na konečných 7:0 je dorazili v 80. minutě Aleš Macháček a v 85. minutě svou pátou brankou Lukáš Pekárek. Radkovice tak zaznamenaly deset bodů ve čtyřech zápasech a posunuly se v tabulce již na osmou příčku.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí Rapotic B: Utkání se pro nás od začátku nevyvíjelo dobře. Dali jsme si vlastní branku, a poté z chyby v rozehrávce inkasovali ještě jednou. Soupeř byl rychlejší a důraznější. Začátek druhé půle jsme měli lepší my. Vytvořili jsme si šanci po přímém volném kopu, ale branku jsme dát nedokázali. Radkovice pak odskočily na 3:0 po kolmici středem hřiště na zcela neobsazeného hráče. Takto nepokrytou situaci jsme předvedli ještě dvakrát v rozmezí deseti minut. Domácí dnes dokázali potrestat naše chyby a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


SK Radkovice
V. Štolz [-] - M. Hlouch [-] , V. Zahradník [-] , M. Nováček [-] (75. L. Štolz [-] ) , T. Růžička [-] - R. Roupec [-] (72. A. Macháček [-] ) , J. Pekárek [-] , R. Odstrčil [-] (82. V. Kočí [-] ) , J. Hofman [-] (80. L. Kočí [-] ) - L. Pekárek [-] , L. Hofman [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - K. Kovařík [-] , J. Tesař [-] , P. Císař [-] (46. M. Laš [-] ) , M. Dobeš [-] - D. Slaný [-] , R. Zezula [-] , M. Mlejnek [-] , M. Michálek [-] - R. Strašák [-] , J. Slabý [-]

Hráči zápasu: L. Pekárek .
Místo: Radkovice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.