Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec loupil na Moravci


Branky


14

Hosté zapomenuli na páteční domácí debakl a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

První šanci zápasu jsme si vypracovali hosté díky dobrému pokrytí míče Boháčem, po přistrčení poslal centr na zadní tyč Skála, v hlavičkovém souboji se prosadil Hamák a zakončení o zem musel likvidovat Černý P. V 9. minutě po faulu za půlící čárou nakopl balon směrem vpřed Toufar, Sodomka byl u něj nejrychleji a přestože byl v obležení čtyř hráčů, naváděl si ho ke střele do vápna, tu mu nakonec ukradl dobíhající Juračka, který zakončil jednoduchou akci ránou pod břevno - 1:0. Hosté rychle srovnali. Po autovém vhazování poslal skvělý oblouček do vápna Uchytil na osamoceného Skálu, trknutí za Černého P. přineslo srovnání stavu - 1:1. Ve 24. minutě se po autovém vhazování šikovně otočil Boháč a prostrčil na nabíhajícího Skálu, který si rozbalil svůj druhý nedělní dáreček a jmeniny oslavoval dosyta - 1:2. Poté se zastřeloval Boháč, když poněkolikáté udržel těžký balon a dovedl se s ním otočit, ve vápně sám před brankářem branku minul. Ve 28. minutě však už gólově procitl. Dobře hrající Štěrba vnesl chaos do velkého čtverce svým dlouhým autem, Boháč se protlačil do zakončení a nadvakrát se mu podařilo procpat balon za Černého P. - 1:3.  

Hosté si vedení pohlídali

Varováním pro hosty měla být Sodomkova pobídka na Černého M., který se položil do centru, pokus šel těsně vedle levé tyče. Poté to byl znovu Sodomka, který si naběhl na nákop za obranu, obránci spoléhali na Žejdlíka, který však měl k míči daleko, střelec Moravce tak měl možnost zakončení ze zajímavé pozice, ostrou ránou minul. Poté se na hřišti hlavně bojovalo. V 70. minutě se nechal vyprovokovat Smolík, který během šesti minut obdržel dvě žluté karty. Domácí se ještě více semkli a hnali se za zdramatizováním zápasu. To se jim nakonec i povedlo v 82. minutě. Kadlec dlouho váhal, kam míč pošle, až mu ho důrazný Juračka doslova vypálil z nohy přímo do sítě - 2:3. Nejblíže k vyrovnání byl Kovář F., který unikal obraně a zakončoval těsně vedle. Rozhodnout mohl po úprku po lajně a přihrávce od Štěrby Zlesák, sám před odkrytou brankou úplně minul balon.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Odehráli jsme dva rozdílné poločasy. Za první jsme si mohli spokojeně plácnout, za druhý tak akorát nafackovat. Co pro nás nejprve nebyl problém, to se poté zdálo jako neřešitelný úkol. Neudrželi jsme vpředu balon, přicházely jednoduché ztráty, znervózněli jsme, což sedělo rychlým brejkům Moravce. Docházela nám i síla díky nabitému programu, takhle zkušené mužstvo si však musí takto dobře rozjetý zápas pohlídat lépe. Z Moravce se každopádně budou vozit body velice těžko, snad nás toto urvané vítězství nakopne více než to z Kostelce a konečně vyhrajeme i doma! V sobotu dorazte na pálení čarodějnic a v neděli snad společně sežehneme Měřín.



Sestavy


TJ Moravec
P. Černý [-] - P. Sodomka [-] , D. Nobicht [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , V. Cícha [-]

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - M. Boháč [-] , Z. Zlesák [-] , J. Štěrba [-] , M. Kovář [-] , J. Skála [-] , P. Hamák [-] , R. Kadlec [-] (84. M. Kučera [-] ) , D. Okurka [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

ŽK: 42. T. Toufar , 43. M. Černý , 64. T. Smolík , 70. P. Sodomka - 37. R. Kadlec , 63. O. Černý , 73. J. Skála . ČK: 70. T. Smolík .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: LANDSMAN David - KREJČÍ Vlastimil, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Doma jsme silnyí, navíc budeme chtít odčinit vysokou porážku z Budišova a vyhrajeme, i když nás nečeká nic lehkého.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích