Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice loupily v Herálci


Branky


13

Herálec vedení neudržel a nakonec prohrál o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Začátek utkání doomácím vyšel podle představ a už v 6. minutě po rohu skóroval Kadlec - 1:0. Odpověď hostů však přišla velice brzy, když se v 10. minutě prosadil Petr Kučera - 1:1. V další dobré možnosti se zjevil Radek Valsa. Na domácího brankáře však nevyzrál. Za nedlouho hostům zatrnulo. Sobotka fauloval unikajícího domácího borce a pískala se penalta. Po protestech hostů a konzultaci s pomezním však rozhodčí faul vytáhl správně mimo vápno. Domácí hrozili z rychlých brejků po stranách hřiště, ale k bezprostřednímu ohrožen í branky se nedostávali. Na druhé straně mohl otočit skóre Michal Sobotka. Pověst kanonýra však nepotvrdil a jen nechal vyniknout domácího brankáře. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1. 

Hosté po přestávce rozhodli

Do druhé půle hosté vstoupili náramně. V první minutě druhého poločasu Valsa vysunul Paláta který krásnou přihrávkou pod sebe našel Adamenka a ten nedal Žejdlíkovi šanci - 1:2. Tímto gólem začal tuhý boj. Několik slibných náznaků na přidání pojistky hosté v gól nepřetavili. Domácí opět hrozili po centrech z levé strany. Jejich střelecké pokusy však končily mimo branku. Výjimkou byla jedovatá střela Boháče se kterou si však Laš poradil. Na hřišti se více jiskřilo než hrálo a výsledkem bylo několik obosustraných tvrdých žlutých zákroků. Pověstný hřebíček měl v 85. minutě na noze Michal Sobotka svůj únik však trestuhodně zahodil. Třetí branky jsme se však hosté přece jen dočkali. V 92. minutě rozehrál Valsa přímý kop a našel přesně hlavu veterána Michala Matouška, který byl na place sotva pár sekund a dal tak výsledku konečnou podobu - 1:3



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Začali jsme přesně tak, jak jsme chtěli a dostali se do vedení. Velkou chybou bylo, že jsme Rapotice nechali vyrovnat vzápětí, navíc tak lacinou chybou z naší strany. Do druhé půle jsme vstoupili, jako už několikrát v této sezóně, lehkovážně a Rapotice to potrestaly. Měli jsme šance na bleskové srovnání skóre, ale neprosadili se. Ustáli jsme následný tlak a zhruba od 70. minuty byli lepším týmem, předčili jsme soupeře i fyzicky, bojovali, šli si za vyrovnáním, nebylo nám však souzeno. Odehráli jsme vyrovnaný zápas s prvním celkem tabulky, alespoň bod jsme si zasloužili, doplatili jsme na slabou efektivitu. Na předvedeném výkonu můžeme stavět, teď je ale důležité se stejnou chutí hrát i proti soupeřům z opačného pólu tabulky, kdy to s přibývajícími koly příliš o fotbalovosti nebude. Důležitý zápas odehrajeme hned v sobotu, kdy jedeme na půdu Kostelce.

FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Klasické první jarní utkání jsme dokázali zvládnout a z přetěžkého utkání bereme velice důležité tři body¨.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - V. Uchytil [-] , L. Sláma [-] (59. M. Boháč [-] ) , M. Kovář [-] , R. Holeš [-] , J. Skála [-] , J. Štěrba [-] (68. Z. Zlesák [-] ) , P. Hamák [-] , D. Okurka [-] , R. Kadlec [-] , P. Veselský [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Kučera [-] (91. M. Matoušek [-] ) , D. Liusik [-] , V. Adamenko [-] , A. Palát [-] (90. P. Tesař [-] ) , M. Dobeš [-] , P. Sobotka [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] (91. J. Tesař [-] ) , M. Němec [-] , R. Valsa [-]

ŽK: 54. R. Kadlec , 69. P. Hamák , 79. M. Kovář , 91. M. Boháč - 28. P. Sobotka , 41. M. Němec , 65. P. Kučera , 69. V. Adamenko .
Hráči zápasu: P. Kučera .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - KYLAR Roman, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Drdla
Tip experta: remíza

Zde tipuji remízu 6:6.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů