1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany potvrdily roli favorita


Branky


13

Domácím vyšel vstup do utkání. Hosté rozhodli dvěma brankami na konci prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hned v úvodu zahrozil Z. Holoubek, ale mířil nad bránu. V 10. minutě se po Novotného přihrávce dostal ke střele Pulkrábek, ale bek hostí zavčas jeho střelu srazil mimo bránu. V 15. minutě hostující gólman vyrazil centr jen ke Lhotákovi a ten míč vrátil do sítě – 1:0. Hned na to mohl srovnat Jan Novák, ale Chrást jeho bombu perfektně lapil. Poté mířil Lhoták vysoko nad bránu. Ve 32. minutě Černý po rohovém kopu našel hlavu Z. Holoubka a míč zapadl k tyči – 1:1. Ve 43. minutě domácí signalizovali ofsajd, praporek asistenta sudího však zůstal dole a Čapoun sólo proměnil – 1:2. V samotném závěru trefil Janů odkopem Dúckého, který vysunul Z. Holoubka a ten se podruhé v zápase radoval – 1:3.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce se hra srovnala. Hned po vystřídání šel sám na gólmana matador Plhal, ale svůj nájezd nakonec ani nezakončil. V 72. minutě M. Skryja hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle. V 85. minutě byl Plhal sám před Křišťálem, ale nepovedlo se mu jej přehodit. V závěru mohl dvakrát vedení hostů navýšit M. Novák, ale míč do sítě nedostal.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Hosté potvrdili svoji kvalitu a beze zbytku využili naše chyby v závěru prvního poločasu. Celkově jsme podali solidní výkon, od kterého se můžeme odrazit. Škoda, že jsme ve druhé půli utkání kontaktním gólem nezdramatizovali.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (63. I. Plhal [-] ) , V. Skryja [-] (72. M. Skryja [-] ) , J. Máček [-] , V. Hudák [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , L. Dvořák [-] (59. M. Blaha [-] )

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Fojtášek [-] , Z. Holoubek [-] (75. Š. Pelán [-] ) , M. Holoubek [-] (86. M. Fojtášek [-] ) , J. Černý [-] , A. Dúcký [-] , M. Tofl [-] , D. Viklický [-] , O. Jacko [-] , J. Novák [-] , R. Čapoun [-] (52. M. Novák [-] )

ŽK: 90. A. Jinek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - LANDSMAN David, PORUPKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Drdla
Tip experta: remíza

Domácím budu fandit pouze na dálku, což bude nakonec třeba výhoda (smích). Dukovany mají skvělý tým a postupové ambice k tomu. Nicméně by se jim hodilo i trochu pokory. Radešínka vstoupí do jara povzbudivou remízou.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů