1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno se výhrou dotáhlo Třebenicím na dva body


Branky


0

Mohelno ve svém posledním podzimním zápase dokázalo zvítězit nad silným Březníkem jedinou brankou, kterou vstřelil Jiří Sladký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sladký poslal domácí do vedení

V Mohelnu se utkaly dva týmy, které z posledních tří zápasů vytěžily maximum a usadily se na špici tabulky. Mohelnu dokonce vyhraná předehrávka pomohla ke druhému místu tabulky. Tým staronového kouče Babčana může spoléhat na střeleckou produktivitu Vojtěcha Rybníčka, kterému patří třetí příčka střelecké tabulky se třinácti gólovými zásahy. Utkání nebylo moc k pokoukání a šancí bylo jako šafránu. Některé nedokázal zužitkovat ani věhlasný kanonýr Březníku, Vojtěch Rybníček, a tak se postaral o jedinou trefu prvního poločasu ve 40. minutě střelou z dvaceti metrů Jiří Sladký 1:0.

Nezáživný druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas už mnoho šancí nepřinesl. Jak domácí brankář Miloš Ležák tak gólman Březníku Vlastimil Zedníček, byli takřka bez práce. Hosté ke konci zápasu svého soupeře přečíslovali, ale do pořádné tutovky ne a ne se dostat. Domácí si tak zápas pohlídali, a tak ani v tomto zápase nepřišli o domácí neporazitelnost a s velkou pravděpodobností přezimují na medailových pozicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí: Dnešní zápas byl nevalné úrovně. Zápas jsme rozhodli hezkou trefou Jirky Sladkého.

TJ Sokol Březník
Babčan Vladimír, trenér: Před zápasem jsme měli veliký problém se sestavou. Naše mužstvo se snažilo, ale na body to nestačilo. Myslím si ale, že to byl remízový zápas.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Horký [-] , V. Ležák [-] , M. Kopeček [-] , F. Žák [-] - F. Staněk [-] , P. Štěpán [-] (60. Z. Hrubeš [-] ) , M. Foretník [-] , J. Sladký [-] - T. Vostal [-] , T. Jeřábek [-] (65. R. Hošek [-] )

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - V. Franěk [-] , P. Sobotka [-] , J. Dvořáček [-] , L. Mužík [-] - J. Krupička [-] (46. J. Chadim [-] ) , M. Stříž [-] , J. Musil [-] , M. Flesar [-] - M. Dvořáček [-] , V. Rybníček [-]

ŽK: 55. M. Dvořáček .
Hráči zápasu: F. Žák - V. Rybníček .
Místo: Mohelno. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.