1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice konečně veze body domů!


Branky


11

Žirovnice konečně po pěti prohrách si veze body domů a drží se na osmém místě tabulky. Třebíč je bohužel stále poslední tým tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Víceméně bylo rozhodnuto!

První poločas začal lépe pro hostující tým ze Žirovnice. Už v 8.minutě skóroval Kučera Vít a hosté vedli 1:0. V 17.minutě se opět prosadil Kučera Vít a navýšil vedení na 2:0. Třetí branka padla ve 34.minutě, ale tentokrát se prosadil Cajz Vojta. Žirovnice se podařilo v první polovině dát 3 branky ze 4 šancí. 

Hned ve 49.minutě hostující tým vedl 4:0, když unikl Jiří Smrčka. Domácí tým snížil na 4:1 v 76.minutě, když skóroval Vladimír Maleta. Bohužel Hrabáček Tomáš dostal ihned červenou kartu v 78.minutě za surovou hru a musel dokoukat zápas mimo hřiště. 



Sestavy


HFK Třebíč
D. Tesař [-] (72. Š. Slabý [-] ) - A. Suchna [-] - M. Rygl [-] , T. Hrbáček [-] , M. Hošek [-] , T. Hobza [-] (86. J. Dlapka [-] ) , V. Maleta [-] , Y. Brovchenko [-] , P. Florián [-] (46. M. Sáček [-] ) , T. Nnadi [-] , M. Minář [-] (86. Z. Maule [-] )

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] (82. M. Drápal [-] ) - V. Kučera [-] , T. Hřebecký [-] , L. Dýnek [-] (61. M. Kořínek [-] ) , T. Knotek [-] , V. Kněžínek [-] , J. Smrčka [-] , M. Hřebecký [-] , J. Vodáček [-] , J. Svoboda [-] , V. Cajz [-]

ŽK: 43. T. Hobza - 29. J. Vodáček , 48. L. Dýnek . ČK: 78. T. Hrbáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HANZL Daniel - CHROMÝ Karel, DOBROVOLNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích