J. Částka 32.
R. Ryšavý 73. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácímu celku se i přes snahu nepodařilo vyrovnat


Branky


32. J. Částka , 73. R. Ryšavý (p.) - 22. J. Fiedler , 44. T. Jakeš , 53. T. Jakeš
11

Okříšky chtěli navázat na výhru z předešlého utkání, ale to se jim bohužel nepodařilo. Zatímco Chotěboř si po prohře nad Pelhřimovem spavila chuť nad Okříškami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas o pěkné podívané

Do utkání vstoupili lépe domácí, když hned v úvodu se pravé straně protáhl Bence Radim a přihrál bratrovi Vojtovi, ale toho zradilo zpracování a hostující brankář v pohodě zakročil. Hosté zahrávali ve 22.minutě trestný kop zpravé strany, na který si naskočil v pokutovém území domácích volný Fiedler a nedal Fialovi šanci- 0:1. Domácí měli možnost vyrovnat téměř vzápětí, když byl zcela sám před hostujícím brankářem Molák, ale jeho pokus brankář zneškodnil. Domácí se přeci jen vyrovnání dočkali a to v 34.minutě, když po rychlé kombinaci utekl hostujícím obráncům Molák, přihrál Vojtovi Bencemu a ten posunul míč na volného Částku a jeho střela skončila v brance -1:1. Hosté odpověděli ve 44.minutě, když se ke střele s 22m odhodlal Jakeš a jeho pokus skončil v domácí brance-1:2.

Vyrovnat se nepodařilo, hosté si výhru uhlídali

Ve druhém poločase hosté pokračovali v napadání domácích hráčů a v 53. minutě využil nedorozumění domácích stoperů hostující Jakeš a křižnou střelou zvýšil na 1:3. V 73.minutě po falu na domácího Dubského zahrávali pokutový kop, který s přehledem Ryšavý proměnil-2:3. Domácí se snažili vyrovnat, ale hostující hráči všechny pokusy s přehledem uhlídali a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] (62. T. Trnka [-] ) , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] (72. I. Večeřa [-] ) , P. Molák [-] (62. P. Dubský [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , J. Částka [-] (72. M. Zeman [-] ) , V. Němec [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Somerauer [-] , J. Fiedler [-] , L. Dočekal [-] - L. Dvořák [-] , T. Jakeš [-] (78. T. Gregor [-] ) , J. Voborník [-] (86. J. Neuvirt [-] ) - P. Hanousek [-] (86. D. Polanský [-] ) - D. Vrána [-] , P. Chlad [-] , A. Bažout [-] (68. V. Klement [-] )

ŽK: 26. P. Molák , 92. F. Rampír - 94. M. Somerauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLUB Radim - DOSKOČIL Pavel, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích