Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako na houpačce skončil ve Valči remízou


Branky


0

Zápas ve Valči přinesl vzkříšení domácího celku, který nakonec musel brát remízu, když se pět minut před koncem strefil již dvacetigólový Pavel Malý

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koněšín odskočil domácím ke konci poločasu

Jedním ze šlágrů kola byl bezesporu zápas mezi Valčí a Koněšínem. Valeč v minulém kole prohrála v Rouchovanech a propadla se až na čtvrtou příčku, vinnou předehávky Mohelna. Koněšín si naopak smlsnul na posledním celku tabulky Trnavě B. Za slunečného počasí před pěknou návštěvou se odehrálo poslední utkání podzimní části. V malém derby se čekalo jak si domácí opět bez tří hráčů základní sestavy poradí s na podzim dobře hrajícím Koněšínem a jak dopadne souboj dvou aktuálně nejlepších kanonýrů soutěže. Do utkání doslova vlétli hosté, bylo jich plné hřiště výborně napadali a domácí přehrávali po všech stránkách. Hned v 10. minutě musel vytáhnout párádní zákrok brankář Macek, ale ve 30. minutě už se hosté prosadili a šli do vedení zásluhou Tomáše Konečného 0:1.Domácí se zmohli na jedinou šanci, ale stála za to. Domácí kanonýr Martin Ludvík postupoval sám na hostujícího brankáře nikým neatakován, ale ke smůle domácích trefil jen jeho nohy.Pravidlo nedáš dostaneš se potvrdilo za pár minut a hosté ve 41. minutě přidali Tomášem Sýkorou druhou branku a potvrdili, že první půle patřila zcela jim 0:2.

Domácí senzační obrat nedotáhli do konce

  Domácí o půli přeskupili řady přidali na důrazu a s vidinou toho,že nemají co ztratit se pustili do druhého poločasu. Obraz hry se postupně začal měnit a domácí začali hosty tlačit před jejich branku se snahou vstřelit kontaktní branku což se jim díky dobře kopnutému přímému kopu Davidem Cabejškem a hlavně důrazu dorážejícího Vítězslava Chládka v 67. minutě povedlo 1:2.To je povzbudilo a jejich tlak ještě zesílil. Hosté se snažili hrozit brejky, ale bez vážnější šance, a tak se dočkali domácí po rohu Davida Cabejška a šikovné teči Honzy Žalkoviče bylo v 75. minutě vyrovnáno 2:2. Domácí byli v euforii a v 78.minutě dokonali obrat, na který by si o poločase snad nikdo nevsadil. Po dalším rohu Davida Cabejška se nejlépe ve skrumáži orientoval Vítězslav Chládek a svým důrazem zajistil domácím vedení 3:2. Hosté se ovšem nevzdali a ve snaze vyrovnat přitlačily domácí dlouhými nákopy před jejich branku. Domácím musel navíc pro zranění odstoupit kanonýr Martin Ludvík a domácí museli dohrávat o deseti, protože již neměli nikoho na střídání a nakonec v 83. minutě kapitulovali, kdy se přece jen prosadil hostující kanonýr Pavel Malý a stanovil tak konečný výsledek pro diváky zajímavého a napínavého utkání na 3:3.     


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: První poločas hosté jasně lepší ve všech směrech. Po změně stran jsme se zlepšili a mužstvo ukázalo obrovskou vůli a ze ztraceného utkání máme bod. Smekám před celým.mužstvem, remíza je nakonec asi spravedlivá. Ještě bych chtěl klukům poděkovat za celý podzim, jak ho zvládli a doufám, že budeme na jaře takto pokračovat.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Škoda. Zápas jsme měli skvěle rozehraný. V první půli jsme naším aktivním přístupem a napadáním domácí téměř do ničeho nepustili. Za tenhle poločas si hráči zaslouží absolutorium. Ve druhém to bylo vyrovnaný, ale Valeč nám dala tři góly ze standardek, ke kterým vůbec nemělo dojít. Ty situace, které jim předcházely, se měly řešit jinak. Nakonec jsme museli dotahovat a bod je asi spravedlivý..



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - M. Kopuletý [-] (63. P. Zikán [-] ) , J. Ludvík [-] , J. Pokorný [-] , P. Chládek [-] - M. Veselý [-] (46. M. Kopuletý [-] ) , D. Procházka [-] (75. J. Žalkovič [-] ) , M. Chytka [-] , D. Cabejšek [-] - V. Chládek [-] , M. Ludvík [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - J. Pospíšil [-] , L. Karásek [-] , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-] - T. Konečný [-] , J. Chalupa [-] (73. M. Ševčík [-] ) , T. Sýkora [-] , M. Svoboda [-] (86. Z. Řezáč [-] ) - P. Malý [-] , Š. Dvořák [-] (78. L. Konečný [-] )

Hráči zápasu: P. Chládek - T. Konečný .
Místo: Valeč. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.