Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma přehrály Třebenice


Branky


8

V posledním zápase sezóny si Okříšky B připsaly proti Třebenicím výhru 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Prvních 10 minut patřilo domácím. Již v 6.minutě se dostal ke střele za vápnem Vostal, jeho pokus zastavilo břevno a Maškova dorážka hlavou se do branky nevešla. O chvíli později minutě poslal Koreš mezi beky do zakončení

Kresu, kterého nadvakrát vychytal Fiala. Pak se dostali do šance i hosté. Samostatný nájezd Tomáše Ondráčka skvěle zlikvidoval dorostenec Kourek v domácí brance. Zbytek poločasu byla oboustranná fotbalová tragédie. O tom svědčí i kotel domácího družstva. Ten se po několika minutách skandování "nevadí hoši nevadí" výrazně zredukoval a do druhé půle vůbec nebyl. Nutno podotknout, že kotel byl v podání domácí přípravky a ukázka fotbalu pro děti to vůbec nebyla. 

 

 

Domácí rozhodli až ve druhé půli

O poločasové pauze bylo v domácí kabině nezvykle rušno. Účel to však splnilo. Do druhé půle vyběhli domácí jako vyměnění a bylo jen otázkou času kdy padne branka a pak na jakém skóre se zastaví ciferník.

Kresova střela na zadní tyč se ještě do branky nevešla. Domácí se ujali vedení v 56.minutě, kdy Viktor Bulant poslal načechraný balón za beky a Jan Novotný poslal domácí do vedení. O minutu později  si na Kresův roh naskočil Vostal a hlavou zamířil přesně k tyči 2:0. Pak měli hosté šanci snížit, ale trestný kop Štveráčka robinsonádou vyrazil Kourek. V 70.minutě levý bek Beneš vydal na výlet, následně přihrál Laníkovi a ten zkušeně přeloboval Fialu 3:0. V 75.mimutě přidal poslední domácí branku Viktor Bulant, který se bojovností probil do zakončení a střela na zadní tyč byla přesná. V závěru hosté po chybě v domácí defenzivě pouze korigovali Ondráčkem. Domácí tak naprosto zaslouženě zvítězili díky výkonu ve druhé půli, kdy hosté fyzicky odešli.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Brychta Bohuslav, trenér: Z výkonu v první půli se mi zvýšil tlak na 200. O poločase ze mě šly emoce trošku ven. Druhá půle byla zcela v naší režii a zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Kourek [-] - T. Beneš [-] , T. Trnka [-] , F. Koreš [-] (46. J. Novotný [-] ) , V. Bulant [-] (79. O. Dosedla [-] ) , L. Mašek [-] (67. L. Láník [-] ) , K. Kresa [-] , J. Jůza [-] (75. F. Teplan [-] ) , K. Vostal [-] (67. M. Picmaus [-] ) , L. Zelenka [-] , M. Večeřa [-]

Horácký klub Třebenice
J. Fiala [-] - M. Filipec [-] , R. Kunce [-] (61. F. Lojda [-] ) , L. Štveráček [-] , M. Ondráček [-] (61. O. Svoboda [-] ) , T. Ondráček [-] , M. Čermák [-] , M. Machát [-] , F. Rymeš [-] , M. Ondráček [-] (73. S. Jenerál [-] ) , P. Vrbka [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: KŘEN Filip - CEJPEK Radek, PADĚRA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Kvalita je jednoznačně na straně domácích a ti s přehledem zvítězí. Třebenice bojují o záchranu, ale body si z Okříšek nepřivezou.

Tip: výhra domácích