Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov si vyšlápnul na Čáslavice


7

Fotbalisté Čáslavic přišli v Opatově o body i svého kanonýra Šimka, který byl vyloučen

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Opatov přivítal na svém hřišti fotbalisty z Čáslavic. Opatov si v minulém kole připsal další porážku, tentokrát od rezervního týmu z Okříšek. Opatov se naštěstí pohybuje v klidném středu tabulky, takže je tato bodová ztráta nemusela tolik mrzet. To Čáslavice mají určitě o co hrát, protože jim patří druhá příčka jediný bod za vedoucími Hrotovicemi. Čáslavice v minulém kole v pohodě zvítězily na půdě Pyšelu bojující ho o záchranu. Na podzim zvítězily Čáslavice 3:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu vyšel překvapivě lépe domácím, které poslal v 8. minutě do vedení Radek Pokorný - 1:0. Hosté se však zásluhou Michala Zikmunda vyrovnat. Jenže ve 38. minutě přišla nepříjemná situace pro hosty, které citelně oslabil jejich nejlepší střelec Marcel Šimek za zbytečný faul, po kterém uviděl červenou kartu. Početní výhodu pak domácí využili skvěle, když je ve 41. minutě poslal opět do vedení Roman Novotný - 2:1.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase se sice hosté i v oslabení snažili alespoň o vyrovnání, jenže domácí si výhru vzít nenechali. Naopak v závěru zápasu se postarali o další dvě branky dvougólový Roman Novotný a Silvestr Wasserbauer - 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Velká spokojenost. Výhra s aspirantem postupu nás velice potěšila. Jen tak dál.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - P. Jirka [-] (46. L. Kabelka [-] ) , L. Zbožínek [-] , M. Ježek [-] (57. J. Horáček [-] ) , M. Šaroun [-] , R. Pokorný [-] (90. M. Řezáč [-] ) , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] , A. Švaříček [-] (66. S. Wasserbauer [-] ) , M. Kšír [-] (66. J. Doležal [-] ) , J. Tekal [-]

FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - P. Růžička [-] , M. Růžička [-] , T. Rygl [-] (81. R. Bastl [-] ) , D. Šmehlík [-] , J. Vecheta [-] (46. P. Špaček [-] ) , O. Bulička [-] , M. Šimek [-] , M. Barták [-] (81. M. Klika [-] ) , J. Mach [-] (20. M. Busta [-] ) , M. Zikmund [-]

ŽK: 58. J. Horáček - 18. M. Růžička , 54. M. Barták , 84. M. Klika . ČK: 38. M. Šimek .
Hráči zápasu: R. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - FORTELNÝ Jaromír (N), VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

I tady dojde k překvapení a Opatov doma remizuje s favoritem z Čáslavic.