1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín zvítězil v Rapoticích B


Branky


7

Předín dokázal splnit roli favorita a i v oslabené sestavě zvítězil v Rapoticích B 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Rapotic přijel aktuálně třetí Předín, který na podzim kraloval v soutěži, ale po úvodních jarních zaváháních přišel o první místo. Hosté chtěli dokázat, že v boji o postup ještě neřekli poslední slovo a hned  ve 4.min. šli po  zbytečné ztrátě do vedení. Hrál se vyrovnaný, svižný fotbal se šancemi na obou stranách, kdy byli brankáři pozorní nebo útočníci nepřesní. Ve 26. min., po rohovém kopu, krásně vyrovnal Chatrný a tak poločas skončil zaslouženě 1:1.  

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

V úvodu toho druhého začali aktivněji hosté, později přebrali aktivitu domácí, ale když už se zdálo, že mohou zápas překlopit na svoji stranu, usmálo se štěstí na hosty a po chybě v obraně se prokutálel míč do rapotické sítě. V dramatickém závěru nejprve zachránil hostující obránce na brankové čáře, aby v 90. min. po rohovém kopu domácích, dalším obranném zaváhání, využili předínští rychlý brejk a potvrdili vítězství. Dobrý zápas se šťastnějším koncem pro hosty, ale štěstí přeje připraveným.



Ohlasy k zápasu



Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Zápas byl ve velmi rychlém a důrazném tempu a rozhodně pro nás nebyl jednoduchý. Jsme rádi, že jsme zápas zvládli ubojovat i v sestavě, v jaké jsme byli, kdy se nám ke konci poločasu zranil obránce a do hry musel nastoupit náhradní brankář. Všichni zaslouží velkou pochvalu za odvedený výkon.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - R. Strašák [-] (46. D. Slaný [-] ) , F. Chreptún [-] , M. Dobeš [-] , P. Opálka [-] , T. Pavlíček [-] , M. Dvořáček [-] , A. Chatrný [-] , M. Laš [-] , P. Tesař [-] , M. Matoušek [-] (55. M. Matoušek [-] )

Předín
P. Frenc [-] - P. Machovec [-] , F. Dvořák [-] , O. Vrbka [-] , V. Hekrle [-] , T. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , V. Báňa [-] , P. Šindelář [-] , M. Šindelář [-] , E. Driml [-] (46. L. Michálek [-] )

ŽK: 51. A. Chatrný , 62. F. Chreptún , 90. D. Slaný - 59. V. Báňa , 61. O. Vrbka .
Hráči zápasu: A. Chatrný - T. Vrbka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROHONY Filip - KALINA Oldřich, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady dojde k překvapení kola a Rapotice doma favorita porazí.