Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov porazil doma Třebenice


7

Fotbalisté Opatova doma zdolaly v zápase hojném na branky Třebenice 4:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Do Opatova přijely Třebenice, které společně s Kouty B uzavírají průběžnou tabulku. Opatov se naopak nachází v klidném středu. Na podzim slavil Opatov v Třebenicích jasnou výhru 6:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání vyšel náramně domácím, které poslal ve 4. minutě do vedení Adam Švaříček - 1:0. Stejný hráč pak přidal o deset minut později druhou branku a bylo to 2:0. Skvělou domácí pasáž podtrhnul v 17. minutě Radek Pokorný -3:0. V té době to nevypadalo s hosty vůbec dobře, ale naštěstí hned v 19. minutě snížil na 3:1 Ondřej Svoboda. Ve 24. minutě pak udeřili s chutí hrající domácí, za které se prosadil Ludvík Zbožínek. Poté se tempo hry na chvilku zvolilo a do konce poločasu padla už jen jedna branka, kterou vstřelili hosté a to konkrétně zásluhou Ladislava Štveráčka, který ve 36. minutě snížil na 4:2. 

Hosté pouze snížili

Když ve 47. minutě snížili hosté zásluhou vlastní branky Adama Švaříčka na 4:3, zdálo se, že se s brankami roztrhnul pytel i ve druhém poločase. Jenže to jak se později ukázalo byla poslední radost ze vstřelené branky. Samozřejmě se oba týmy snažily o další gólové zářezy, ale skóre se i přesto již nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Zápas byl v první půli otevřený a proto padlo spoustu gólů. Naštěstí nám náskok vydržel až do konce zápasu.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - D. Čučelin [-] , L. Zbožínek [-] (90. M. Řezáč [-] ) , F. Šinkovský [-] , M. Šaroun [-] , S. Wasserbauer [-] (68. J. Doležal [-] ) , R. Pokorný [-] (77. M. Ježek [-] ) , R. Novotný [-] , A. Švaříček [-] , M. Kšír [-] , J. Tekal [-]

Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - V. Fiala [-] (46. J. Fiala [-] ) , M. Ondráček [-] , O. Svoboda [-] (60. L. Slavík [-] ) , T. Ondráček [-] , L. Štveráček [-] , M. Machát [-] , J. Jaroš [-] , M. Filipec [-] , P. Vrbka [-] , M. Ondráček [-] (46. D. Vrbka [-] )

ŽK: 46. R. Kšír .
Hráči zápasu: A. Švaříček - O. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KREJČA Jan - CEJPEK Radek, KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Opatov porazil v sobotu v předehrávce Rouchovany vysoko 5:2. Hrálo se na umělé trávě.
Třebenice jsou bohužel na padáka a musí začít vítězit, ale z Opatova si žádný bod neodvezou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů