Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice vezou vysokou výhru z Rapotic B


Branky


7

Díky zlepšené druhé půli zvítězily Hrotovice v Rapoticích 7:2 a vyšvihliy se druhou příčku tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Třetí celek soutěže z Hrotovic přijel na hřiště Rapotice B, kterým patří klidný střed tabulky. Rapotice měly v tomto zápase svému soupeři co vracet, protože jeho hřišti neměly žádnou šanci a jednoznačně podlehly 8:1. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali

přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na
svém místě. Až přišla 21. minuta a první gólová radost domácího celku,
o kterou se postaral Petr Tesař - 1:0. Domácí se pak snažili ještě
své skóre navýšit, ale hosté začali přebírat stále větší aktivitu, z čehož vyplynula 

vyrovnávající branka na 1:1, kterou vstřelil Luboš Škoda. 

Hosté se po pauze rozstříleli

 Ve druhém poločase se pak přišla velká převaha hostů, kterou odstartoval hned ve 49. minutě Michal Mlejnek - 1:2. V 56. minutě se přihlásil ke slovu také hostující kapitán Jan Votava - 1:3. V 62 minutě se podruhé v zápase trefil Michal Mlejnek a bylo to již 1:4. Dalším do listiny střelců se zapsal v 67. minutě Libor Šabata a bylo rozhodnuto - 1:5. V 74. minutě pak přišla další akce hostů, kterou přetavit v gól František Strohmer - 1:6. Dalším dvougólovým střelcem se pak stal v 80. minutě Jan Votava a na konečných 2:7 alespoň z pohledu domácích umírnil Radim Strašák. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: Naši muži v prvním mistrovském zápase zavítali na půdu Rapotického béčka. V první polovině se nám gólově vůbec nedařilo a všechny šance končily buď offsidem nebo v náruči domácího brankáře. Naopak ve 21. minutě domácí využili naší chyby v obraně a z rohu Petr Tesař otevřel skóre. První branka nás ale neodradila a hned o 10 minut později si na vápně našel míč Luboš Škoda a s přehledem srovnal. Po přestávce jsme konečně začali hrát hru, která nám přísluší.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - P. Opálka [-] , M. Laš [-] (66. M. Dobeš [-] ) , M. Laš [-] (77. A. Krčma [-] ) , V. Němec [-] , D. Slaný [-] (68. M. Matoušek [-] ) , J. Tesař [-] , P. Tesař [-] , R. Strašák [-] , J. Dvořáček [-] , M. Matoušek [-]

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - F. Pekárek [-] (75. L. Nevtípil [-] ) , L. Dvořák [-] , T. Hadraba [-] (46. F. Strohmer [-] ) , M. Hrůza [-] - T. Holoubek [-] (61. L. Šabata [-] ) , L. Škoda [-] , J. Petřek [-] , J. Kučera [-] (80. R. Fiala [-] ) - M. Mlejnek [-] (80. Z. Kovář [-] ) , J. Votava [-] -

ŽK: 42. M. Laš - 40. T. Holoubek .
Hráči zápasu: M. Mlejnek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MRÁZEK Vít - KUPSKÝ David, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Rapotice na podzim získali na domácím hřišti 16 bodů z 21 možných. V minulé sezoně utkání skončilo 4:3 pro Hrotovice, když Hrotovice daly vítězný gól až v 89 minutě.
Co se týče přátelských utkání obou týmů, neviděl jsem ani jeden zápas, takže nevím jak na tom jsou herně. Rapotice hráli 2 přátelská utkání, Hrotovice přátelská utkání 4.
Jak znám hrotovického trenéra Laštovičku, tak ten určitě mužstvo přes zimní pauzu skvěle fyzicky nachystal. Rapotice však doma příliš body neztrácí. Nabízí se otázka, jak se hrotovičtí vypořádají s terénem a malým hřištěm.
Očekávám, že utkání skončí divokým výsledkem, například 3:5,2:4. Bude padat hodně gólů. Hosté z Hrotovic zvítězí, ale nebudou to mít vůbec jednoduché. Pro diváka dobrá pozvánka na sobotní utkání.

Tip: výhra hostů