2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma zdolaly Okříšky B


Branky


12

Rezervní tým Okříšek si z Radotic žádný bod neodvezl po porážce 2 :0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Fotbalisté Radotic přivítali na svém hřišti rezervní tým z Okříšek. Na předehrávané jarní utkání vyrazila hostující Benfika oproti minulému týdnu výrazně omlazená. Domácí po celé utkání hráli agresivní nátlakový fotbal, se kterým se hosté svoji fotbalovostí na špatném terénu nedokázali vyrovnat. Radotice se dostali do vedení ve 25 minutě. To se za vápnem dostal ke střele Stanislav Michal a jeho tečovaný pokus skončil za zády bezmocného Trnky. 1:0. Hosté mohli do poločasu vyrovnat, ale Jůza po excelentní nahrávce Pimause nechal vyniknout domácího gólmana Nováka. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase vynikl i hostující gólman. Hlavní sudí Vala se nechal unést domácí střídačkou a vtáhl faul do vápna. Kde je pravda se ukázalo vzápětí, když Trnka skvělé zasáhl. O několik minut později domácí dostali výhodu trestného kopu z hranice vápna. K balónu se postavil Habich a ukázal techniku ligového hráče a nádherným gólem stanovil konečnou podobu výsledku.



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
Ferdan Michal, hráč: Na předehrávané jarní utkání vyrazila hostující Benfika oproti minulému týdnu výrazně omlazená a bohužel na body nedosáhla.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - J. Tengeri [-] , P. Tobolka [-] , M. Sevelda [-] - M. Habich [-] , M. Tobolka [-] , M. Jeleček [-] , M. Kincl [-] - J. Nevěčný [-] (46. D. Liška [-] ) , S. Michal [-] - M. Engelmann [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] (71. O. Dosedla [-] ) , T. Binka [-] , P. Molák [-] , M. Veleba [-] , J. Jůza [-] (64. M. Pařízek [-] ) , M. Picmaus [-] , J. Popelář [-] , M. Večeřa [-] , J. Hroch [-] , F. Teplan [-]

ŽK: 15. M. Novák , 40. M. Jeleček , 49. M. Sevelda - 60. T. Beneš .
Hráči zápasu: M. Novák - M. Picmaus .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALA Vladimír - NEVĚČNÝ Jan (N), PADĚRA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Radotice si to doma pohlídají a zvítězí.