Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma deklasovala Třebelovice


Branky


5. M. Benáček , 11. M. Štork , 15. M. Benáček (p.) , 33. J. Hakl , 42. P. Hronek , 45. P. Svoboda , 71. M. Benáček
12

V souboji dvou týmů z horní poloviny tabulky si domácí Rokytnice připsali proti Třebelovicím vysokou výhru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned šestkrát

Domácí vstoupili do sobotního zápasu s chutí. Již ve 2. minutě hry mířil z pravé strany sám na gólmana Benáček, třebelovický gólman Nesiba ale předvedl skvělý zákrok, při kterém vyrazil balón na roh. Neproměněná šance 1.SK mrzet nemusela, v 5. minutě utekl na pravé straně Píša, přihrál do vápna balón osamocenému Benáčkovi a Rokytnice šla do jednobrankového vedení. Po čtvrthodině hry vedli domácí nad svým soupeřem již v poměru 3:0. Nejprve svůj výlet z pozice stopera zakončil střelou k tyči Štork, po faulu na Hronka se z penalty opět prosadil Benáček. Rokytničtí příznivci museli být s předvedenou hrou spokojeni. Hráči v modrých dresech drželi balón na svých kopačkách a po pěkné kombinační akci zakončené střelou Hakla z levé strany vedli o čtyři góly. Příležitost na přidání páté branky měl po přihrávce Hronka sám před gólmanem stojící Svoboda, ten ale trefil pouze vybíhajícího gólmana. Do konce první půle stihli rokytničtí hráči přidat pátý a šestý gól. Pozadu nezůstal nejlepší střelec týmu Hronek, jehož střela skončila u levé tyče – 5:0. Před odchodem do kabin se ještě po rohovém kopu prosadil na přední tyči Píša.

 

 

Domácí zvolnili střelbu

V 50. minutě skončila v třebelovické síti střela Svobody, nicméně kvůli ofsajdovému postavení Hronka nemohla být branka uznána. Během druhé půle již nebylo vidět tolik gólů jako v předcházejících pětačtyřiceti minutách. Rokytnice se snažila navýšit své vedení, ovšem veškeré pokusy končily mimo bránu či byly zlikvidovány gólmanem Nesibou. Snížit naopak mohli hosté, a to když se ke střele zpoza vápna dostal Máca a orazítkoval břevno. K vidění tak byl ve druhém dějství pouze jeden gól, a to když svoji střelou v 71. minutě zkompletoval Benáček hattrick.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Do utkání jsme nastoupili s hodně oslabenou sestavou a to se také projevilo. Nezvládli jsme začátek utkání, rychle inkasovali, poté se všichni sesypali a po půl hodině bylo po zápase. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - L. Hakl [-] , D. Píša [-] , J. Bartejs [-] , M. Štork [-] , M. Benáček [-] (79. P. Kremláček [-] ) , M. Vahila [-] (59. T. Barák [-] ) , P. Hronek [-] (74. L. Hobza [-] ) , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] , R. Šoukal [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , D. Janíček [-] (46. T. Brychta [-] ) , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , M. Kabelka [-] , V. Kotačka [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 15. M. Máca , 79. K. Skoumal .
Hráči zápasu: M. Benáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - SVOBODA Vladimír, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra domácích

Zápasy s Třebelovicemi bývají vždy těžké a vyrovnané, ale budeme-li hrát jako poslední zápas, věřím, že tři body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů