3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice zdolaly vedoucí Myslibořice


Branky


14

Vedoucí tým soutěže z Myslibořic si na půdě Rokytnice připsal porážku 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Hned v první minutě přišla šance ze strany domácího celku. Po Haklově centru hlavičkoval Vahil’a, míč však skončil těsně vedle pravé tyče. O pár vteřin později se ale tentýž hráč již mohl zaradovat, a to když jeho dalekonosná střela skončila v levém horním rohu brány. Lídr tabulky se ihned hnal za vyrovnáním. První výstraha pro Rokytnici přišla v osmé minutě poté, co Fňukal hlavou orazítkoval břevno. Po deseti minutách hry bylo ale právě Fňukalovou zásluhou vyrovnáno. Nejlepší střelec Myslibořic a celé soutěže mohl po chybě domácí obrany poslat svůj celek do vedení, to by ovšem musel zamířit lépe. V poslední čtvrthodině hry první půle byli lepším mužstvem domácí. Zaváhání myslibořické defenzivy zužitkoval Vahil’a, který tváří v tvář gólmanovi vrátil vedení na stranu Rokytnice. Vedení mohlo být do konce první půle i vyšší, avšak Píša sám před bránou trefil pouze gólmana a Hronkova trefa nebyla uznána kvůli spornému offsidu.

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Úvod druhé půle velké šance na obou stranách nepřinesl, hosté hrozili zejména rohovými kopy a dlouhými auty. Po závaru před domácí bránou v 61. minutě se ve vápně dostal ke střele Hvězda a vyrovnal na 2:2. Hráči Rokytnice ale nic nezabalili a po deseti minutách se opět domácí tábor mohl zaradovat. Obránce Hakl vyslal na levé straně do šance Svobodu, ten přesnou přihrávkou našel na malém vápně Hronka, který v klidu zaklidil míč za záda Hrušky a připsal si 13. trefu v sezóně. Po Haklově centru mohl navýšit střídající dorostenec Kremláček, ve své šanci ale přestřelil. Poslední desetiminutovka již větší šance nepřinesla, se snahy Myslibořic o vyrovnání si poradila domácí defenziva.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Domácím vyšel úvod na jedničku, už v první minutě vypálil nechytatelně do šibenice Vahila a už jsme dotahovali, když se nám podařilo vyrovnat, tak pak neproměníme 2 tutovky a pak chybou vzadu neservírujeme Vahilovi druhý gól. V druhé půli jsme opět vyrovnali, ale domácí po pěkné akci dali vítězný gól. Hráči Rokytnice si výhru zasloužili, chtěli víc než my, jak se říká „jezdili po prdeli“ a byli za to odměněni cennou výhrou, gratuluji.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Hakl [-] , L. Hakl [-] , D. Píša [-] (74. M. Štork [-] ) , R. Šoukal [-] , M. Štork [-] , M. Benáček [-] , M. Vahila [-] (75. P. Kremláček [-] ) , P. Hronek [-] , R. Ferkl [-] (46. P. Svoboda [-] ) , J. Bartejs [-] (81. T. Barák [-] )

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - V. Čapoun [-] (39. L. Macháček [-] ) , B. Mencák [-] , P. Vejvoda [-] (81. T. Palát [-] ) , S. Marek [-] - F. Hvězda [-] , J. Horák [-] , J. Matoušek [-] , M. Ludvík [-] (81. M. Pevný [-] ) - O. Dufek [-] (50. J. Nevoral [-] ) , J. Fňukal [-] -

ŽK: 59. L. Hakl , 75. M. Vahila - 10. F. Hvězda , 89. J. Horák .
Hráči zápasu: M. Vahila .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - LIUSIK Dmytro, SOUČEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Favorizovaní hosté musí také někdy ztratit, ale to budou muset domácí předvést heroický výkon. Předvedou ho právě v tomto zápase? Pokud ano, budou odměněni alespoň jedním bodem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů