0:1
(0:0)
76. J. Zachař (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

26.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Celý zápas rozhodla až penalta v závěru


Branky


76. J. Zachař (p.)
2

Pomezí přivítalo v úvodním jarním kole na svém hřišti hráče ze Sloupnice. Celé utkání se odehrávalo ve velkém tempu a na obou stranách byly k vidění velké šance, které ovšem gólem neskončily. Celé utkání rozhodl až pokutový kop v závěru druhého pooločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu branka nepadla

Úvod prvního jarního utkání se odehrával ve vysokém tempu. Ovšem prvního většího ohrožení branky se dočkali diváci v 10. minutě, kdy se k rozehrávce přímého kopu z hranice velkého vápna postavil Jan Zachař ze Sloupnice. Zvolil přímou střelu na bránu, kterou se sanžil umístit k tyči. Brankář František Slovák si však s tímto pokusem poradil. 

 

Další příležitost měli hosté v 17. minutě. To se k úniku po levé straně dostal Filip Lebeda, následná střela však letěla mimo tři tyče. O čtyři minuty později neskončila gólem ani střela Adama Kopeckého, jehož střelu opět vyrazil na rohový kop gólman domácích. 

 

Do poločasu už viděli diváci pouze střelu domácího Pavla Pořízky, ovšem ani tato střela nemířila mezi tři tyče.

Rozhodla až penalta v závěru poločasu

Hráči Sloupnice dál ohrožovali branku Pomezí z přímých volných kopů. Jeden z nich byl k vidění v 66. minutě. K jeho rozehrání se opět postavil Jan Zachař, ovšem ani on neohrozil branku gólmana Slováka

 

Rozhodující okamžik přišel v 76. minutě, kdy rozhodčí odpískal pokutový kop po faulu na Martina Mikuleckého. Penaltu zahrával Jan Zachař, který dokázal zachovat chladnou hlavu a z penalty vstřelil jedinou a rozhodující branku utkání - 0:1.  



Ohlasy k zápasu



SK Sloupnice
Martin Mikulecký, trenér: Musím říct, že jsem si poprvé vyzkoušel před zápasem a během prvního poločasu být pouze trenérem, protože jsem nenastoupil do základní sestavy a nemusel jsem na plno absolvovat rozcvičku. Je totiž nesmírně náročné soustředit se na sebe a k tomu ještě nějak připravit a motivovat zbytek týmu na zápas. Byla to dobrá zkušenost. Jinak se zápasem jsem byl nadmíru spokojený. Už jen kvůli zimní přípravě, která tomu předcházela. Od začátku zápasu jsme byli aktivnější a v častějším držení míče než soupeř, což nám umožňovalo lépe vydržet s fyzickou kondicí. K tomu nám hodně pomohl Adam Kopecký, který dokáže podržet balón a zklidnit hru. Ale soupeř hrál hodně defenzivě, a proto se nám tolik nedařil přechod do útočné fáze a tím jsme si nevytvořili tolik šancí. Naopak soupeř pohrozil, když do naší otevřené obrany pronikl samostatným únikem, který Michal Voleský zlikvidoval a poté pěkný centr na zadní tyči našel volného hráče Pomezí, který naštěstí netrefil branku. K naší smůle rozhodčí nechtěl moc udělovat žluté karty, a proto se soupeři dařilo neustále přerušovat hru a my jsme se nemohli dostávat do rychlých protiútoků. V druhé půli si už soupeř nějaké výrazné šance nevytvořil. My taktéž nijak zvlášť neohrožovali branku Pomezí. Až v 76. minutě po faulu v pokutovém území domácích byla nařízena sudím penalta, se kterou si umí Jan Zachař poradit a i tentokrát se nemýlil. 1:0 pro Sloupnici. Zbytek zápasu jsme si už pohlídali a musím smeknout před klukama za jejich disciplinovaný výkon. Ve zkratce bych řekl, že to bylo vyrovnané utkání, kde oba týmy zvládli takřka na výbornou plnit defenzivní činnost, ale Pomezí se časté faulovaní k jejich smůle vymstilo v podobě pokutového kopu.



Sestavy


TJ Sokol Pomezí
F. Slovák [-] - L. Tauber [-] (70. P. Mojdl [-] ) , M. Vaško [-] , L. Soukup [-] , J. Jožák [-] (87. O. Hladík [-] ) , P. Pořízka [-] (51. P. Stýblo [-] ) , M. Češka [-] , M. Nespěšný [-] , P. Lánský [-] , P. Drobný [-] , M. Mička [-]

SK Sloupnice
M. Voleský [-] - F. Lebeda [-] , L. Fikejz [-] , V. Jelínek [-] , M. Schneider [-] (37. M. Mikulecký [-] ) , P. Kupka [-] (91. L. Štarman [-] ) - J. Černý [-] (46. D. Šafek [-] ) , A. Kopecký [-] , J. Vašina [-] - M. Dočkal [-] (68. K. Píša [-] ) , J. Zachař [-]

ŽK: 63. L. Tauber , 76. L. Soukup , 90. P. Stýblo - 46. D. Šafek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KERHÁT Patrik - ILNYTSKA Marta, STOLÍN Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Filip Roshan
Tip experta: výhra domácích

Hosté už dokázali zaskočit několik soupeřů, tentokrát však domácí v zajímavém duelu zvítězí.

Tip: výhra hostů