M. Slavík 15. (vl.)
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 14:30

21.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Slatiňany si vezou domů 3 body


Branky


15. M. Slavík (vl.) - 8. P. Venzara , 20. T. Beneš , 60. I. Pytlík , 84. J. Koblasa
2

Domácí přivítali na své půdě hostující Slatiňany. Nasavrky těžily pouze z jednoho gólu, který byl vlastní. První poločas dokázali domácí držet krok s hosty. Druhá polovina se už nesla v duchu Slatiňan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se mohli dočkat gólu v 8 minutě, kdy autorem branky byl Pavel Venzara, v 15. minutě přišel vlastní gól a Nasavrkům tak daroval branku Matěj Slavík. Do konce 1. poločasu přidával branku Tomáš Beneš a psala se 20. minuta. Žádný gól již nepadl a týmy šly do šaten za stavu 1:2.

 

Ve druhé polovině Nasavrky nestačili na tempo Slatiňan a to se taky podepsalo na výsledném skóre. V 60. minutě přidával třetí gól Ivan Pytlík a v 84. minutě pečetil stav na 1:4 Jan Koblasa. Slatiňany tak uhájily 3 body a jsou tak na 6. místě v tabulce, kdežto Nasavrky si po předešlé vysoké výhře nad Kameničkami neodváží body a připisují prohru.

 


Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Domácí: Soupeř byl od začátku lepší na míči, ale v prvním poločase jsme se mu ještě dokázali vyrovnat v počtu vytvořených šancí. Ty jsme bohužel proměnit nedokázali (jediný náš gól si musel dát soupeř sám). Ve druhé půli jsme již soupeři nestačili a po třetí obdržené brance už si Slatiňany vítězství v poklidu zaslouženě pohlídaly.




Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - F. Dostál [-] , M. Dostálek [-] , V. Losenický [-] , L. Rejholec [-] , T. Michek [-] (46. J. Dostál [-] ) , J. Mikan [-] (46. R. Pešek [-] ) , F. Morávek [-] , P. Pecina [-] (80. T. Novák [-] ) , V. Řezníček [-] , R. Michek [-]

Spartak Slatiňany
J. Dubský [-] - D. Drahý [-] (56. J. Koblasa [-] ) , M. Chalupník [-] , K. Beran [-] (66. D. Slavík [-] ) , P. Venzara [-] , T. Beneš [-] (76. S. Opavský [-] ) , M. Táborský [-] , M. Slavík [-] , I. Pytlík [-] (82. J. Rulík [-] ) , J. Slavík [-] , M. Bakeš [-]

ŽK: 7. T. Michek , 57. F. Dostál , 71. R. Michek - 21. P. Venzara , 23. D. Drahý , 39. M. Slavík .
Místo: Nasavrky. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza