1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

20.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto | Částečně poklidný, ale divácky povedený zápas, vyjma závěru


Branky


2

Dalšími týmy, které se utkaly proti sobě byly týmy ze středu tabulky a to domácí Slatiňany a hostující Rozhovice. Domácí dávali gól hned v první minutě, který byl také pro ně posledním gólem. Hosté pak ke konci hry přitvrdili svoji hru a to pramenilo v 6 žlutých karet a 3 zraněných hráčů Slatiňan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První a také poslední gól Slatiňan v utkání

Úvod zápasu se domácím povedl. Hned v 1. minutě si připravil míč Tomáš Beneš mezi beky a z 20 metrů posla míč za záda gólmana Lukáše Báči. 1:0. V 6. minutě se Michal Kudrnka dostal do šance, kdy po rohu Daniela Slavíka trefil pouze břevno. Na rychlou branku domácích ale hosté reagovali a to, kdy v 11. minutě vyrovnával stav kapitán Zdeněk Kopp. Pro domácí se jednalo spíše o nešťasný gól, kdy míč doletěl až do malého vápna na hlavu volného Z. Koppa. 1:1.

 

Poté se hrálo mezi velkými vápny a hra se tak trochu uklidnila, týmy se nedostávaly do šancí. Až v 32. minutě přišla šance domácích a to, kdy Martin Táborský vybojoval míč uprostřed hřiště a po přihrávce na Slavíka šel s Benešem na stopera Rozhovic, ale v závěru Slavík nedokončil přihrávku a šance se tak vypařila.  Minutu poté, po rohovém kopu, se Beneš dostal do šance, ale hlavou trefil jen břevno, odražený míč doputoval k Danielu Slavíkovi a ten prudkou střelou pálil na gólmana pod břevno. Jenže rána šla doprostřed brány, kde byl brankář a ten střelu vyrazil. Jinak by se zřejmě jednalo o gól. Slatiňany se stále dostávaly do akcí, ale po nepřesných přihrávkách tyto akce hatily. Koncem poločasu se rozhovičtí dostali do zakončení a to hned 2x, ale Josef Dubský vše vychytal a podržel tak tým. Na úplném konci poloviny se pak postaral J. Dubský o další pěkný zákrok, kdy nedovolil hostujícímu Stejskalovi dopravit míč do sítě. 

 

Stav po první půli tak skončil nerozhodně 1:1.

Vyrovnaná hra, gól a hrubší hra

Ze začátku 2. poločasu se hrála poměrně vyrovnaná hra, ale přeci jen hosté byli trochu aktivnější a to vyústilo v gól, kdy v 55. minutě David Stejskal dával gól, stalo se tak po standartní situaci. Stejskal trefil míč a z velkého úhlu poslal střelu na gólmana a ve vápně možná někdo z domácích tečoval míč, který skončil v bráně. Psal se tak stav 1:2. Poté přišel bod zvratu hosté přitvrdili hru a to pramenilo v mnoho žlutých karet a zranění 3 domácích, kteří museli střídat. Obrana hostů spolu s gólmanem Báčou fungovala bezchybně, domácí se snažili dorovnat stav.

 

Do velké šance se dostali domácí v 78. minutě. Po signálu z trestného kopu Beneš uvolnil na pravé straně Slavíka a ten poslal před bránu prudký přízemní centr a Petru Semenicovi chyběly centimetry ke skŕování. Poté se jednalo a divácky nezáživnou hru, pro hráče jen zmar a chaos. Karty a fauly přibývali a to i bolest z faulů. Pěkný fotbal, který probíhal se překotil spíše v zklamání a tak i odcházeli diváci. Další góly zápas nepřinesl stav byl tak 1:2. Body si tedy vezou domů Rozhovice a odskakují od Slatiňan o 3 body.

 

zdroj: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/1-b-trida-slatinany-rohovice/



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany
Domácí: K okresnímu derby jsme nastoupili bez dvou zraněných hráčů základní sestavy Drahého a Koblasy. Naši hráči začali snově. Po půlminutě hry dostal pas mezi beky náš nejlepší střelec Beneš. 1:0. Kdo by si v té chvíli pomyslel, že je to náš gól první, ale zároveň i poslední. Závěrem zápasu to byl jen zmar a chaos, a to v poslední čtvrthodině oboustranně. Diváci, kteří chtěli vidět hezký fotbal, byli závěrem zápasu rozčarováni a odcházeli zklamaní. Fotbal spíš bolel než by nabídl kvalitu a ke koukání moc nebyl. Radost měli jen fanoušci hostů, protože rozhovičtí nám oplatili podzimní prohru z domácího hřiště a v tabulce nás touto výhrou přeskočili. Naši bohužel potvrdili trend z jara, že se jim daří mnohem více venku než doma.

SK Rozhovice
Hosté: Dnes vyfárané body z horké půdy Spartaku Slatiňany. Hned v první minutě jsme obdrželi branku na kterou jsme včas reagovali, když hlavou trefil Kopp. Po té střídala šance šanci na obou stranách, pro diváky zážitek, ale trenérům přibývalo šedin na hlavě. Druhý poločas začal naší aktivitou, z které vyústilo naše vedení 1:2 když se trefil Stejskal po standardní situaci. Po zbytek utkání byla hra bojem o každý metr hřiště. Všichni hráči ale především obranná čtveřice spolu s gólmanem Báčou pracovala bezchybně. Po zásluze a větší touze vyhrát odvážíme všechny body.



Sestavy


Spartak Slatiňany
J. Dubský [-] - M. Chalupník [-] , P. Venzara [-] , T. Beneš [-] , M. Táborský [-] , M. Slavík [-] , I. Pytlík [-] (75. P. Semenec [-] ) , T. Janoušek [-] (70. D. Farkaš [-] ) , J. Slavík [-] , M. Kudrnka [-] (75. D. Slavík [-] ) , M. Bakeš [-]

SK Rozhovice
L. Báča [-] - J. Holý [-] (88. Š. Kramařík [-] ) , J. Mudruňka [-] (81. J. Pekař [-] ) , Z. Kopp [-] , P. Bačkovský [-] , D. Stejskal [-] , F. Novák [-] (60. M. Netáhlo [-] ) , V. Fedor [-] (44. S. Pieies [-] ) , D. Dvořák [-] , M. Tomčík [-] , O. Pilný [-] (81. O. Zhyhariev [-] )

ŽK: 41. M. Kudrnka , 55. M. Slavík - 52. D. Stejskal , 59. F. Novák , 65. Z. Kopp , 66. P. Bačkovský , 78. M. Netáhlo , 85. J. Pekař .
Místo: Slatiňany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Morávek David - ŠLOR Robert, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích