1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:00

19.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | 3 body si odváží hosté


Branky


2

Řečany přivítaly na své půdě hostující Stolany. Hosté přijeli jen s 11 hráči, což se pro ně nejevilo jako dobré, přesto svou hrou dokázali urvat body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do úvodu zápasu aktivněji, ale hosté dokázali ze dvou standardních šancí proměnit. Ve 14. minutě otevřel skóre Radek Meduna a  hosté tak vedli. Stolany si vytvářely spoustu šancí, ale mnoho z nich nedokončily, ale přeci jen se jedna povedla a v závěru 1. poloviny poslal do dvoubrankového vedení v 43. minutě Tomáš Vácha. Týmy tak odcházely do šaten za stavu 0:2.

 

2. poločas zase byli aktivnější domácí a z jejich snažení vzešel gól, o který se postaral v 50. minutě Martin Wiesner, ale hosté na to odpověděli v 64. minutě, kdy si gól připsal David Tesař a vrátil tak hostům dvoubrankové vedení. Hosté se ještě dostávali do šancí, ale gól z toho nevzešel. Stav tak skončil 1:3 a Stolany si brousí zuby na, v tabulce třetí, Přelovice.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Stolany
Hosté: Dnes to bylo těžké utkání. Přijeli jsme akorát v 11 lidech, takže jsme věděli, že to bude náročné. Domácí měli ze začátku více ze hry, ale my jsme dali ze dvou standardních situací dvě branky a spoustu situací nedokončili. Druhý poločas zase začali lépe domácí, dali branku na 2:1, ale my za pár minut na 3:1 a domácí otevřeli hru a my měli ještě nějaké příležitosti, ale skóre se už neměnilo. Pro nás dobrá výhra a doufáme, že potvrdíme doma s Přelovicemi o 3 místo v tabulce.



Sestavy


SK Řečany nad Labem 1920
M. Skřivánek [-] - R. Kašprišin [-] , M. Wiesner [-] , F. Bank [-] , V. Novotný [-] (69. J. Rajnet [-] ) , A. Vančura [-] , P. Moravec [-] , R. Krejčík [-] (77. T. Ruml [-] ) , P. Linhart [-] , M. Loužil [-] , T. Bendžík [-]

SK Stolany
J. Plíšek [-] - A. Polívka [-] , J. Kopecký [-] , D. Zelinka [-] , T. Vácha [-] , D. Mihulka [-] , R. Meduna [-] , T. Vávra [-] , D. Tesař [-] , P. Jirásek [-] , N. Mašek [-]

ŽK: 38. M. Loužil , 61. F. Bank - 24. P. Jirásek .
Místo: Řečany nad Labem. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů