5:2
(3:0)
53. D. Jirásek (p.)
88. A. Tomič (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

18.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick si připisuje Jiří Kopecký


Branky


22. D. Tesař , 30. T. Vácha , 38. J. Kopecký , 58. J. Kopecký , 77. J. Kopecký - 53. D. Jirásek (p.) , 88. A. Tomič (p.)
1

Stolany přivítaly na svém trávníku soupeře z Choltic. V 1. poločase se diváci mohli dočkat 3 gólů a to ze strany domácích. Koncem 1. poločasu skóroval i Jiří Kopecký a nastartoval tak gólovou smršť. Hosté dokázali přidat ve 2. polovině dva góly, oba z penalt, ale to už měl na kontě nejlepší střelec soutěže Kopecký hattrick a nedovolil tak ve zvrat v utkání. V tabulce 4. Stolany tak odskakují na 4 bodový rozdíl od Choltic, které se nachází hned pod nimi, tj. na pátém místě s 31 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


SK Stolany
J. Plíšek [-] - A. Polívka [-] , J. Kopecký [-] , P. Kratochvíl [-] (62. P. Jirásek [-] ) , T. Vácha [-] , D. Mihulka [-] (46. M. Hluchník [-] ) , R. Meduna [-] , T. Vávra [-] , D. Tesař [-] (72. D. Bakeš [-] ) , J. Vácha [-] , F. Růžička [-] (68. P. Makeš [-] )

TJ Slavoj Choltice
M. Vašíček [-] - L. Heblík [-] , D. Jirásek [-] , J. Kohoutek [-] , P. Marek [-] , O. Augustin [-] , P. Praus [-] , M. Mlynka [-] , D. Kopa [-] , A. Tomič [-] , J. Kohoutek [-]

ŽK: 8. F. Růžička , 29. A. Polívka , 34. D. Tesař - 12. J. Kohoutek , 29. O. Augustin , 69. A. Tomič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čapek Jan - MORÁVEK David, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích