4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominantní výkon hráčů Vysokého Mýta. Svitavy odjížděly s debaklem.


Branky


2. R. Kuzma , 56. R. Kuzma , 58. V. Hájek , 64. D. Haladei
2

18. kolo 1.A třídy mimo jiné nabídlo souboj rezervních týmů Vysokého Mýta a Svitav. Přímý souboj sousedů z tabulky o deváté místo však nebyl tak vyrovnaným zápasem, jak mnozí očekávali. Zápas skončil jednoznačně 4:0 a to za pomoci dvou posil z A-týmu. V bráně domácích absentoval zraněný Martin Sůva, kterého nahradil Vojtěch Černík. Spolu s ním se v základní sestavě objevila posila z divizního týmu Vratislav Valášek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól

Hned ve druhé minutě Tomáš Sedlák vyhrál souboj, poslal míč na Radoslava Kuzmu, který vstřelil svoji první branku v novém dresu po přestupu z rodného Slovenska.

 

Zbytek poločasu se dohrával v poklidném tempu bez šancí na obou stranách. Převahu v držení míče měli domácí, ale nedokázali ji nikterak zužitkovat.

Domácí si zápas pohlídali

Druhý poločas byl pouze na jednu stranu. Vysoké Mýto svého soupeře přehrávalo ve všech směrech. V 56. minutě svým druhým gólem zvýšil Kuzma. 

 

O dvě minuty později Tomáš Sedlák vyslal střelu zpoza pokutového území. Hostující brankář Vojtěch Šperka střelu vyrazil přímo ke střídajícímu Vojtovi Hájkovi. Ten svým příchodem na hřiště pozvedl hru domácích. 

 

Na konečných 4:0 upravil Haladei Dmytro, který běžel od poloviny hřiště sám na Šperku, za jehož záda se mu podařilo míč dostat.

 

 

Za fotku děkujeme Tomášovi Kopeckému.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
František Dvořák starší - trenér: Zápas se pro nás vyvíjel velice dobře. Po úvodní brance až do konce poločasu byl zápas vyrovnaný, byť s větší fotbalovostí na naší straně. Defenzíva pod kontrolou zkušeného Vojty Černíka, stoperské dvojice Petra Jeníčka a další výpůjčky z áčka Vratislava Valáška prakticky soupeře do vážnější akce nepustila. Druhý poločas byl z naší strany lepší. Vstřelili jsme tři góly a zvítězili 4:0. Zápas měl velice slušnou úroveň, ke které přispěl svoji kvalitou i soupeř. Byl jsem spokojen s výkony všech hráčů, kteří do zápasu zasáhli i těch, kteří nezasáhli, ale zápasem příkladně žili.

TJ Svitavy B
Michal Brázda: Jeli jsme tam s tím, že si odvezeme aspoň bod, bohužel to dopadlo tak, jak to dopadlo. Vysoké Mýto nebylo lepším týmem než my, ale našima chybama jsme zápas prohráli a odjížděli s výsledkem 0:4.



Sestavy


SK Vysoké Mýto B
V. Černík [-] - A. Vágner [-] (86. J. Kanta [-] ) , P. Jeníček [-] , J. Hájek [-] , M. Dvořák [-] - M. Chadima [-] (69. E. Rajnoch [-] ) , M. Podmajerský [-] - R. Kuzma [-] (86. T. Holec [-] ) , D. Haladei [-] (83. J. Prušek [-] ) , T. Sedlák [-] - V. Valášek [-] (46. V. Hájek [-] )

TJ Svitavy B
V. Šperka [-] - P. Juřík [-] , Š. Mauer [-] , D. Zvára [-] , P. Marvan [-] (74. J. Bolcár [-] ) , M. Brázda [-] (65. O. Doleček [-] ) , J. Škáva [-] (57. M. Ryšavý [-] ) , A. Novák [-] , D. Bednár [-] , M. Vacek [-] (65. D. Nekvinda [-] ) , J. Tůma [-]

ŽK: 23. P. Jeníček , 23. V. Valášek , 25. R. Kuzma , 51. M. Dvořák , 90. E. Rajnoch - 49. Š. Mauer , 67. D. Nekvinda .
Místo: Vysoké Mýto. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - SVOBODA Jan, VANĚK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Vykopal

Expert: Jakub Šafránek
Tip experta: výhra domácích

Svitavy se momentálně trápí. Poslední výhru jim zařídili posily z áčka, proto si myslím, že proti Mýtu nedokáží bodovat.1:0

Tip: výhra hostů