0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 10:15

22.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec loupil na Zbrojovce


Branky


7

Překvapení kola přišlo v Brně, odkud veze tři body Humpolec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hosté přijeli s jasně stanovenou taktikou a ta jim vynesla překvapivé tři body. Humpolec hrál ze spolehlivého obranného bloku, a když už se domácí dostali  ke střele, tak byl na místě spolehlivý brankář Prchal. V prvním poločase tak hrstka diváků branku neviděla.

Hosté po přestávce rozhodli

Po pauze tlak domácích zesílil, ale dobře postavení hosté odolávali. V 77. minutě padla jediná branka zápasu. Hosté po přímém volném kopu rychle rozehráli a dlouhým míčem hledali Šerého, před nímž míč uzmul gólman Zbrojovky Pelán, toho však hostující hráč o míč obral a střelou trefil opuštěnou branku - 0:1. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale gólem povzbuzení hosté už tři body ubránili a slaví překvapivé tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Zbrojovka Brno B
FC Zbrojovka Brno (web): Fotbalisté brněnského B týmu hostili v neděli na bystrckém hřišti Humpolec. Ještě před zahájením duelu přišli o nejlepšího střelce, poté neproměnili ani ty nejvyloženější šance a po jednom brejku hostů inkasovali. V utkání tak podlehli 0:1.

AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): Klíčem byla naše výborná defenziva a to, že jsme v prvním poločase přežili velký tlak domácích. Ustáli jsme to díky gólmanovi a obětavosti celého týmu.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
M. Pelán [-] - P. Němec [-] , M. Vyletel [-] (82. D. Bílý [-] ) , M. Kamenský [-] , D. Kotásek [-] , D. Peška [-] , D. Purrini [-] (78. M. Banda [-] ) , V. Šmíd [-] (72. R. Adamec [-] ) , M. Mach [-] , L. Kryštůfek [-] , O. Prágr [-]

AFC Humpolec
A. Prchal [-] - O. Luňáček [-] , J. Pešek [-] , Š. Zástěra [-] (85. A. Zástěra [-] ) , M. Pecha [-] , J. Maršík [-] , V. Havlín [-] , D. Nešpor [-] , M. Havel [-] (78. V. Šmíd [-] ) , D. Šerý [-] , J. Benáček [-]

ŽK: 49. M. Vyletel , 61. D. Purrini - 87. A. Zástěra .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - SILNÝ Zdeněk, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Petr Bohun
Tip experta: výhra domácích

Po minulé prohře potřebují domácí bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích