0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot doma prohrál


Branky


7

Velká Bíteš veze tři body z oslabeného Lanžhota.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Brankář Klimeš, obránce Lenhard, záložníci Krč, Bartal, Kosorin a útočník Sabler. To je výčet hráčů, s kterými lanžhotský trenér nemohl počítat do sestavy proti Velké Bíteši, většinou kvůli nejrůznějším zraněním. Ve velkém vedru se hrál vyrovnaný fotbal, většinou ale jen mezi šestnáctkami. Problémem bylo velké množství nepřesných přihrávek, vychýlená muška trápila i střelce, a brankáři moc práce v úvodní půlhodině neměli. Výjimkou byla v 5. minutě Mikúškova střela z malého vápna, která šla nad. Z domácích šancí stojí za zmínku ještě Buracova střela z úhlu, kterou nepřekvapil brankáře hostí. Hned z protiútoku zahrozila i Velká Bíteš. Hostující záložník se protáhl kolem dvou obránců Lanžhota a Trubač jeho ránu vytáhl nad břevno. Víc toho diváci obdivovat nemohli.

Hosté po přestávce rozhodli

Hned po změně stran přišla pro Lanžhot první rána. Hostující hráč nacentroval z úhlu do vápna, kde balon hlavou přizvedl mimo dosah Trubače Novotný - 0:1. V 58. minutě pak využili hosté nedůrazu v záloze domácích, hosté prošli až před Trubače, kde míč nechytatelně uklidil do sítě Moučka - 0:2. Domácí už se nezmohli v horkém počasí na odpor, směrem dopředu kromě střely stopera Miloty z dálky nevymysleli za celý poločas zhola nic. Naopak Lanžhot mohl inkasovat i potřetí, již překonaného Trubače zastoupil na brankové čáře kapitán Mikúšek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Byl to z naší strany slabý výkon, asi nejhorší za tu dobu, co jsem u týmu. V podstatě za daných okolností jsem se možná ani já netrefil do sestavy. Nefungovalo nám prakticky nic. Ještě v prvním poločase jsme měli jakési šance, bylo to jakž takž vyrovnané, ale ve druhé půli už mužstvo působilo úplně odevzdaně. Zasloužená prohra, soupeř byl lepší.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Trubač [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] , T. Kollár [-] (60. T. Morávek [-] ) , P. Šenk [-] , R. Balážik [-] , A. Pidruchnyi [-] , R. Kleiber [-] , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - F. Krula [-] (60. Z. Traxl [-] ) , J. Dufek [-] (65. P. Loup [-] ) , T. Šperka [-] , V. Kamenský [-] (78. I. Shlaban [-] ) , T. Mrňa [-] , R. Novotný [-] (60. A. Macek [-] ) , A. Merdita [-] , D. Moučka [-] , P. Loup [-] , L. Daněk [-]

ŽK: 59. P. Balážik , 89. N. Mihál - 29. L. Daněk , 41. P. Loup , 53. D. Moučka , 90. I. Shlaban , 92. A. Merdita .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - MACH Karel, BUDOVIČ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Petr Bohun
Tip experta: výhra domácích

Z Lanžhota se těžce vozí body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích