0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 16:00

18.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár nestačil na Velkou Bíteš.


Branky


7

Okresní derby ve Žďáře rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Na začátku utkání se oba celky dostaly ve vápně k zakončení, ale jejich střely byly obranami zablokovány. Další závar předvedli hosté ve 14. minutě, ale odražený míč a následná střela z velkého vápna proletěla těsně vedle Jíchovy tyče. Ten byl v hlavní roli také ve 28. minutě, kdy se po faulu na hostujícího hráče kopala penalta. Míč si postavil na penaltový puntík Moučka, ale jeho střelu vytáhl Jícha na roh. Ve 41. minutě hosté opět vytvořili zmatek ve vápně, ale míč za Jíchu dostat nedokázali. To se jim povedlo o dvě minuty později, kdy dlouhý míč za obranou převzal na velkém vápně Richard Novotný a utěšenou střelou po zemi dostal hosty do vedení 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začal šancí hostí v 57. minutě, kdy po chybě v domácí obraně Novotný po kličce Jíchovi střílel těsně vedle prázdné branky. Další část druhé půle moc zajímavých situací nenabídla. Za zmínku snad stojí hlavička Vitáska vedle branky v 62. minutě a Šerého pokus z vápna z 89. minuty, který skončil vedle branky. Hosté z Velké Bíteše si tak odvezli z Bouchalek plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Soupeř byl o gól lepší a zaslouženě si odvezl tři body. Hráli jsme špatně a prakticky jsme neměli šanci.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Peňáz [-] , R. Sodomka [-] , A. Homolka [-] (84. T. Vokoun [-] ) , J. Henzl [-] (46. D. Požár [-] ) , O. Starý [-] , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , R. Kunstmüller [-] (73. T. Otava [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Novotný [-] (73. M. Zažímal [-] )

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Mrňa [-] , R. Novotný [-] (78. F. Krula [-] ) , T. Šperka [-] , A. Macek [-] (69. Z. Traxl [-] ) , J. Sznapka [-] (82. V. Kamenský [-] ) , A. Merdita [-] , D. Moučka [-] , D. Bartoš [-] , P. Loup [-] , L. Daněk [-]

ŽK: 59. R. Kunstmüller , 90. T. Vokoun , 90. T. Peňáz .
Hráči zápasu: T. Jícha - R. Novotný .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - KRONDRÁF Jan, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů