0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 16:00

18.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín potvrdil roli favorita


Branky


7

Hosté vstřelili rychlou branku a od té doby měli zápas ve své režii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Směr utkání udala hned druhá minuta. Helísek našel kolmicí ve velkém vápně Sasína, který vybídl Kosorina, ten si neatakovaný míč nachystal a s přehledem poslal favorita zápasu do vedení - 0:1. Ve 37. minutě dostal prostor na levé straně Pospíšil a bombou z úhlu rozvlnil domácí síť podruhé - 0:2. Do kabin šli tak v lepší náladě hosté.

Hosté si vedení pohlídali

I po přestávce Hodonín kontroloval hru a přidal ještě jednu branku. V 51. minutě po Langerově rohovém kopu a Helískově následnému centru zůstal na zadní tyči osamocený Sasín a hlavou dostal míč do sítě - 0:3.



Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
FK Hodonín / FB: V týdnu kluky postihla velká marodka a tak se na zápas převáželi i dorostenci po jejich vítězném utkání s Židenicemi. Patrik Dressler prokázal proč patří mezi klíčové hráče týmu, přestože v týdnu taky "lehnul", tak byl s týmem alespoň na střídačce a v závěru do utkání zasáhl. Druhý poločas odehrál dorostenec Tibor Jáger!



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - O. Luňáček [-] , J. Pešek [-] , Š. Zástěra [-] (83. A. Zástěra [-] ) , M. Pecha [-] , V. Šmíd [-] (61. R. Dalík [-] ) , T. Kopic [-] (80. M. Podoba [-] ) , J. Maršík [-] , V. Havlín [-] , D. Šerý [-] , J. Benáček [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - A. Dunda [-] , V. Raisigl [-] , T. Langer [-] , P. Bohun [-] , M. Holek [-] , D. Pospíšil [-] , P. Švantner [-] , J. Kosorin [-] (54. T. Jáger [-] ) , R. Sasín [-] (81. P. Dressler [-] ) , D. Helísek [-]

ŽK: 45. J. Pešek , 47. T. Kopic - 71. D. Pospíšil , 79. T. Langer .
Hráči zápasu: J. Kosorin , D. Helísek .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Mayer Jan - MAREK Daniel, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích