J. Michalec 47. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

32.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal šel stranou - řádění "fanoušků" Znojma narušilo zápas v Uherském Brodě!


Branky


8

V posledním zápase této sezóny pro hráče Znojma šla jejich výhra 3:1 na hřišti Uherského Brodu stranou, protože duel 32. kola narušily jeho "fanoušci", kteří se "vyznamenali" použitím pyrotechniky a potyčkami...no s fotbalem jejich počínání nemělo nic společného :(

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo se zpožděním

O téměř dvacet minut později začal zápas mezi Uherským Brodem a Znojmem, a to kvůli agresivnímu chování hostujících "fandů" a použití pyrotechniky, kvůli níž byl duel navíc několikrát přerušen.

Neurvalé "fandy" hostí ze stadionu vyvedla až povolaná pořádková jednotka!

Ve zprávě o utkání odůvodnil zpoždění výkopu rozhodčí takto: „Utkání bylo z důvodu nevhodného chování diváků před začátkem utkaní zahájeno v 17:17. Hostující fandové, kteří se do areálu dostali přelezením plotu a ne určeným vchodem pro diváky, navíc vnesli do hlediště nebezpečné předměty, alkohol ve sklenicích."

I přes upozornění pořadatelů ovšem neukáznění znojemští fandové napochodovali na hlavní tribunu, přímo před kameramanské stanoviště a delegáta.

Ve výtržnostech pokračovali dál. Utkání bylo v prvním poločase dvakrát přerušeno z důvodu používání pyrotechniky i kvůli vhazování kelímků s pivem po asistentovi rozhodčímu Tomancovi, podruhé dokonce na dvanáct minut!

Hlavní sudí situaci řešil s kapitány, delegátem, hlavním pořadatelem i operačním důstojníkem Policie České republiky.

V nastaveném čase první půle bylo utkání opětovně přerušeno z důvodu potyčky fanoušků, úvodní část se protáhla o čtrnáct minut.

 

Jinak zpátky k fotbalu - hosté byli během první půle lepší a šli do vedení už v devatenácté minutě, kdy uhersko-brodského gólmana Kratochvíla propálil David Štrombach. Hlavní rozhodčí kvůli zmíněným informacím první poločas nastavil o čtrnáct minut a během nich zvýšil na 2:0 pro hosty Tomáš Okleštěk.

 

 

 

Hosté si výhru pohlídali

Po startu druhé části klání však domácí snížili na 1:2 z pokutového kopu zásluhou Jana Michalce.

Těsný náskok drželi znojemští až do samotného závěru. V posledních okamžicích střetnutí navíc Okleštěk pojistil druhým gólem v utkání výhru svého týmu na 3:1.

 

....a teď zpátky k neukázněným fanouškům hostí. 

Ve druhé půli už byl od řádění hostujích fandů poměrně klid, ale po skončení utkání došlo znovu k odpálení pyrotechniky, kterou "fanoušci" vhazovali i na hrací plochu, na kterou taktéž vnikli. Policie ČR následně povolala pořádkovou jednotku, která neukázněné fanoušky hostů zajistila a uklidnila situaci.

Domácí byli rádi, že se duel vůbec dohrál, pokutě od svazu ale neuniknou.

Na druhou starnu by měli být potrestáni hlavně "fandové" hostí, kterým o fotbal vůbec nešlo a jejich počínání můžeme shrnout takto: Asi čtyřicítka rozdováděných mužů si výjezd k Olšavě předem naplánovala, podle toho se také chovala. Hostující fandové nepřijeli za fotbalem, o ten vůbec nešlo, ale udělat bordel, zaujmout. Už jenom samotný příchod do areálu vzbudil pozdvižení, když nešli oficiálním vstupem, nýbrž přelezli plot. Neurvale se ale chovali dál, když používali dýmovnice, dělbuchy a vše výústilo ve strkanice.

 

Fotbalisté Uherského Brodu zakončí letošní sezonu středečním duelem v Rosicích

 

 



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér: První poločas kvůli několika přerušením nebyl ideální. Hosté byli fotbaloví, vzadu měli Hnaníčka, Tkadlece, vpředu zase Oklešťka a Štrombacha. Na jejich straně byla fotbalovost, dostali se do dvougólového vedení.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
P. Kratochvíl [-] - L. Nevařil [-] , M. Flasar [-] , M. Vrága [-] - M. Malenovský [-] (83. J. Zámečník [-] ) , M. Mančík [-] (62. V. Gettler [-] ) , D. Venený [-] , P. Šmatelka [-] (62. O. Strachoň [-] ) , M. Lorenc [-] - R. Josefík [-] , J. Michalec [-]

1. SC Znojmo FK
M. Kuchynskyi [-] (53. T. Hamza [-] ) - A. Tkadlec [-] , P. Kirschner [-] (90. T. Prokeš [-] ) , J. Hnaníček [-] , O. Piatov [-] (80. A. Kartišovs [-] ) , Y. Glushach [-] , D. Štrombach [-] (80. F. Holman [-] ) , T. Okleštěk [-] (90. T. Vocílka [-] ) , R. Russmann [-] , M. Papež [-] , P. Bartůněk [-]

ŽK: 71. T. Hamza , 87. P. Kirschner .
Počet diváků: 229. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - MAREK Daniel, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Tadeáš Zezula
Tip experta: remíza

Oba týmy se poslední kola výsledkově zvedli a myslím si, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza