0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2022 17:30

34.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod doma nestačil na béčko Baníku


Branky


6

Vložené 34. kolo, které se odehrálo ve středu 25. 5., přineslo zápas Uherského Brodu s béčkem Baníku. Dle papírových předpokladů zvítězili hosté, kteří si upevněli třetí příčku tabulky, vyhráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Slovácký celek z Uherské Brodu vstoupil do utkání bez pěti stabilních hráčů sestavy.

Zatímco nedoléčení Vrága s Flasarem zasáhli alespoň na část utkání, další zkušený stoper Pavlíček stejně jako marodi Josefík se Sklenářem chyběl. I bez nich to ale Broďané v první půli zvládali skvěle a favorita dlouho drželi daleko od své branky.

Marodkou sužování domácí pustili hosty v úvodní části do jediné šance a sami měli po protiútocích dvě slušné možnosti ke skórování, ale nic z nich se neurodilo.

I přes herní převahu béčka Baníku se šlo do kabin za stavu 0:0.

Hosté nakonec udeřili a vítězí

Baníkovci se chopili aktivity i od prvních minut druhé půle a zformovanou defenzívu domácích dokázali konečně přelstít.

Během necelých pěti minut se prosadili nejprve Kulig, který gólem oslavil návrat na trávník po dlouhodobém zranění kolena - 52. minuta 0:1.

O pár minut později, v 56. minutě se prosadil hostující Sotorník - 0:2.

Hosté dvoubrankové vedení kontrolovali až do konce a nepustili soupeře do hry.

Pět zápasů venku za sebou, třináct bodů z toho! Juniorka Baníku tak završila dlouhou šňůru venkovních utkání vítězstvím v Uherském Brodu 2:0.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér: Kluky i přes prohru musím pochválit. Bojovali, odjezdili to, bohužel jsme v zápase udělali dvě nebo tři chyby, které soupeř potrestal a sami jsme z pěti šancí nic nevytěžili.

FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: K zaslouženému vítězství jsme se prokousali poctivou defenzivní činností a trpělivostí v ofenzivě. Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici klasického útočníka, vsadili jsme na rotaci ofenzivních hráčů. Zpočátku jsme se v kombinaci v předfinální fázi hledali, domácí hráli z hlubokého bloku, pak se na tento způsob hry kluci adaptovali a byli jsme nebezpeční i v koncovce. S výkonem jsme spokojeni.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - L. Nevařil [-] , F. Košák [-] (74. M. Vrága [-] ) - M. Mančík [-] (67. J. Michalec [-] ) , M. Lorenc [-] , M. Malenovský [-] , D. Venený [-] , J. Švrček [-] , V. Gettler [-] , P. Šmatelka [-] (77. M. Flasar [-] ) - O. Strachoň [-] (84. J. Zámečník [-] )

FC Baník Ostrava B
L. Číž [-] - D. Stojičevič [-] (76. D. Stoklásek [-] ) , Z. Říha [-] , S. Kulig [-] , J. Fulnek [-] , M. Jaroň [-] (66. M. Kostka [-] ) , D. Holaň [-] , J. Drozd [-] (83. C. Konate [-] ) , F. Sotorník [-] (66. R. Zálešák [-] ) , S. Boháč [-] (83. T. Yusuf [-] ) , J. Blahuta [-]

ŽK: 42. J. Švrček , 91. M. Flasar - 91. D. Holaň .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - OGRODNÍK Vlastimil, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: remíza

V tomto zápase tipuji remízu. Uherský Brod už může hrát uvolněně a naváže bodově na výhru ve Vratimově. I když to nebude mít jednoduché proti nabytému Baníku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů