Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Brtnice nad Starou Říší


Branky


3

I přes snahu Staré Říše se podařilo Brtnici vyhrát 4:2 která má momentálně vyrovnané prohrané a vyhrané zápasy šest ku šesti. Hrálo se za v celku příjemného počasí bez žádných velkých absencí a s 80 diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý start

Začátek zápasu byl pozvolný bez tvrdé hry a spíše se podobal přátelskému utkání. Skórovat se začalo až ve 33. minutě. Skóroval hráč Staré Říše Jakub Pinc po rychlých kombinacích a rychlou střelou na branku. Brtnici se ale v prvním poločasu už nepovedlo skórovat tak jak většina diváků očekávala. Ani šancí na gól z obou stran moc nepřišlo. První polovina byla tedy ukončena 1:0 pro Starou Říši.

Rozjezd zápasu

V druhé polovině zápasu teprve začalo jít do tvrdého a začalo se pořádně hrát. Především Brtnice začala pořádně skórovat. Poprvé se to povedlo v 56. minutě hráči Dimytriovi Shaparenkovi což opakoval hned 4 minuty po svém prvním gólu a to v 60. minutě díky své druhé přesné střele na roh branky. Díky rozjetí Brtnice stačilo jen minutu do jejich dalšího gólu. Tentokrát skóroval Oleksii Petrakov díky využití šance při střídání týmu. Stará Říše se ještě pokusila zápas otočit gólem Františka Kreta v 80. minutě. To ale rázem Brtnice znovu minutu po rozehráni urovnala gólem Richarda Řehořka. Zápas se dohrál bez dalších gólů ani pokutových kopů s konečným výsledkem 4:2 pro TJ Sokol Brtnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brtnice
Richard Řehořka: Ze začátku pro nás zápas nevypadal vůbec slibně, ale v druhé polovině jsme se dokázali konečně pořádně rozjet a ukázali jsme pár pořádných kombinací s ukončením. A alespoň jsme dnes vyrovnali počet vyhraných a prohraných zápasů, doufám že už to půjde jenom nahoru.




Sestavy


TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - Z. Doležal [-] , M. Plaček [-] , T. Doležal [-] , R. Kružík [-] (56. D. Pipek [-] ) - D. Shaparenko [-] (61. J. Sedlák [-] ) , F. Navrkal [-] , S. Da [-] (61. R. Řehořka [-] ) - O. Petrakov [-] , J. Vyskočil [-] - R. Kružík [-]

FSC Stará Říše B
J. Tomek [-] - J. Pinc [-] , P. Činčera [-] (66. V. Charvát [-] ) , P. Čapoun [-] , D. Kupka [-] , P. Pokorný [-] , M. Zedníček [-] , F. Kret [-] , M. Vobůrka [-] , M. Žák [-] , L. Pivonka [-]

ŽK: 50. O. Petrakov - 50. P. Pokorný , 50. M. Žák , 86. V. Charvát . ČK: 88. V. Charvát .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - UJČÍK Lukáš, RŮŽIČKA Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 20:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 19:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:19

Tip: výhra domácích