Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 10:15

17.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký a bohatý nářez domácím celkem


Branky


2
V tomto zápase byli diváci potěšeni, bylo se na co dívat. A to v první i druhé části hry. FK Admira v podzimní části skončila na 3. místě a Újezd nad Lesy na místě zatím sestupujícím.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1.polovina hry

  Jednalo se o 1.zápas jarní části, 17.kola pražského přeboru. Odehrál se, v sobotním dopoledni 19.3. 2022. Utkání FK Admira- Újezd nad Lesy působilo velkolepým  dojmem, bylo gólově nadprůměrné a to ve prospěch domácích.

V první poločase poločas vládli na hřišti domácí, stav byl 2:0, když góly vsítil M.Heinzel v 15.minutě a A.Milner ve 23.minutě. FK Admira plně kontrolovala hru bez větších problémů.

 

 

2.polovina hry

Ve druhé polovině hry aktivita obou celků nepolevila. Hosté dali gól ve 72. minutě a to M.Veselovský. Domácí celek ihned reagoval a po minutě vsítil do branky hostů T.Polanský. Pak již hra hostů uvadla. Vítězství domácích ještě potvrdil T.Pelikán, v 78. minutě a to z přímého kopu. A tak dokázali střelci Heinzel, Milner, Polanský a Pelikán, dovést svůj tým k zaslouženému vítězství 4:1.

 

V utkání byli rozdány 3 žluté karty.

Zápas sledovalo pouze 35 diváků.

 

Výkon rozhodčího byl kladný, byl hodný úrovně dané soutěže.

 

FK Admira hraje 18.kolo venku s Vyšehradem a Újezd nad lesy doma s Kolovraty.

 

Autor článku: Josef CHAMULA

 



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha B
Aleš Pivoda: 1.poločas jsme hráli bez problémů, kontrolovali hru, tak to zůstalo i v druhé půlce zápasu. Po naší 3. brance soupeř odpadl. Rozhodčí pískali, jak měli. Nejlepší hráčem byl Adam Milner.




Sestavy


FK Admira Praha B
I. Žulevič [-] - J. Trajhan [-] (62. D. Šindelář [-] ) , V. Karvánek [-] , T. Pelikán [-] , P. Matějka [-] (89. V. Procházka [-] ) , O. Drescher [-] (83. F. Horváth [-] ) , A. Milner [-] (70. T. Pavlata [-] ) , M. Heinzel [-] , A. Čížek [-] (62. T. Polanský [-] ) , S. Komínek [-] , D. Křížek [-]

FK Újezd nad Lesy
D. Pecho [-] - P. Foltman [-] - - J. Maxmilián [-] , T. Skotnica [-] , S. Kodr [-] , V. Kohout [-] , M. Veselovský [-] , M. Grečl [-] (46. D. Cikhart [-] ) , T. Duka [-] (84. T. Zeman [-] ) , D. Hlubuček [-] (81. M. Koryta [-] ) , T. Novotný [-]

ŽK: 10. J. Trajhan , 83. D. Šindelář - 82. T. Duka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: GRYC Leoš - PYTLOUN Ladislav, TVRZ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Josef Chamula

Expert: Michl Lukáš
Tip experta: výhra domácích

Jasná 1, z Újezdu odešlo hodně hráčů.

Automatický komentář z expert tipu     13. 12. 2021 17:33

Tip: výhra domácích