3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 10:15

17.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalové klání bohaté na góly a rozdané karty


Branky


2

Utkání Újezd Praha 4 a TJ Sokol Kralovice bylo bohaté na góly, padlo jich celkem 3 a to bez penalt, ze standartních situací. 

Újezd Praha 4 skončil v podzimní části na 2.místě a TJ Sokol Kralovice na místě 9.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích v prvním poločase

Jednalo se o 1.zápas jarní části, 17.kolo pražského přeboru. Odehrál se, v sobotním dopoledni 19.3. 2022. Zápas byl bohatý jednak na góly, tak i na rozdané  karty - domácí stříleli rovnou 3, karet se rozdalo hned 11.

 

Utkání Újezd Praha 4- TJ Sokol Kralovice působilo pozitivním dojmem, bylo gólově nadprůměrné a to ve prospěch domácích. Hosté slabší až tak nebyli, jsou poměrně kvalitní, ale rozhodla produktivita, víc šancí domácích.

Brankář domácích neměl moc práce, soupeř neměl prakticky žádnou vážnější akci.

 

První poločas poločas řídili domácí, stav byl 2:0, když góly vsítil za domácí celek P.Janků v 28.minutě a J.Štefan ve 35.minutě.

 

 

.

 

 

Udržení vysoké výhry domácích

Ve druhé polovině hry aktivita obou celků polevila. I tak domácí ještě vsítili soupeři gól ve 47.minutě a to opět P.Janků. A tak dokázali střelci Janků a Štefan, dovést svůj tým k zaslouženému vítězství 3:0.

 

Utkání bylo bohaté na žluté karty, padlo jich 10 a dokonce 1  červená, v 68. minutě a to pro V.Chalupu Kralovice.

Zápas sledovalo 60 diváků.

 

Výkon rozhodčího byl kladný, ale pískal hodně zákroků, které asi ani nemusel, ale nechtěl, aby se utkání zvrhlo. Byl spravedlivý na obě strany.

 

Svěřenci trenéra Karla Jeřábka Újezd Praha 4 hrají za týden 18.kolo s týmem Sk Hostivař. A celek TJ Sokol Kralovice hraje za týden 18.kolo s týmem Viktoria Žižkov.



Ohlasy k zápasu


SK Újezd P-4
Karel Jeřábek: Hodnotím zápas svých svěřenců kladně, nepodceňuji přes vysokou výhru, soupeře. Výkon rozhodčího hodnotím kladně, byl spravedlivý na obě strany. Nejlepší hráče hráče zápasu mám hned dva a to Václava Malčánka a Patrika Janků.




Sestavy


SK Újezd P-4
D. Bojčuk [-] - J. Pěnkava [-] (29. J. Kaiser [-] ) , D. Valeš [-] , O. Vrabec [-] , P. Jankú [-] , J. Štefan [-] (83. J. Novák [-] ) , J. Řezníček [-] , J. Doležel [-] (65. R. Jůzek [-] ) , J. Jeřábek [-] (64. J. Špaček [-] ) , V. Malčánek [-] , P. Jackl [-]

TJ Sokol Královice
T. Hubínek [-] - L. Staněk [-] (63. M. Vlček [-] ) , A. Krivosheev [-] , J. Nevařil [-] , V. Chalupa [-] , K. Kučera [-] , J. Marek [-] , P. Malík [-] , M. Krejča [-] (76. M. Řepka [-] ) , M. Slováček [-] , P. Vacík [-]

ŽK: 33. J. Jeřábek , 44. D. Valeš , 55. J. Štefan , 62. P. Jackl , 77. J. Špaček , 90. J. Novák - 9. A. Krivosheev , 42. V. Chalupa , 45. J. Nevařil , 49. P. Vacík . ČK: 68. V. Chalupa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAVEL Miroslav - ZLOCH Roman, PLÁŠIL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Josef Chamula

Expert: Michl Lukáš
Tip experta: výhra domácích

Domácí prostředí, posílil Újezd, jasná výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     13. 12. 2021 17:33

Tip: výhra domácích