I. Kostak 76. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 13:30

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany přetrhly vítěznou šňůru Tuklat


Branky


76. I. Kostak (p.) - 9. T. Sixta , 44. D. Horák , 57. D. Chvojka
17

Obě mužstva toužila natáhnout třízápasovou řadu bodových zisků a lépe do zápasu vstoupili hosté, kteří šli krátce po zahájení do vedení a to navýšili těsně před pauzou. Domácí Čechie ale ve druhém poločase přidala, hosty zatlačila, ale gólově zápas nezvládla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Sixta hlavou otevřel skóre

Krakovanští nejezdí rádi do Tuklat, ale chtěli pokračovat v podařených výkonech poslední doby a ještě tak napravit co nejvíce slabší vstup do podzimní části soutěže. Ale proti nim stála na domácím hřišti v závěru podzimu rozjetá Čechie.

 

Úvod utkání vyšel lépe hostům, kteří šli už v deváté minutě do vedení, když nadýchaný centr Dostála zakončil přesnou hlavičkou na zadní tyči Tomáš Sixta - 0:1. Poté se hra odbývala hlavně mezi šestnáctkami bez nějakých výrazných šancí. Až minutu před poločasovým hvizdem rozhodčího Trumpuse pomohla hostům chyba domácí obrany, míč propadl na brankovou čáru k Davidovi Horákovi a ten měl snadnou úlohu - 0:2.

Tuklaty přidaly

Do druhého poločasu nastoupili domácí s mnohem větší aktivitou ve snaze vývoj utkání otočit. Zatlačili krakovanskou defenzívu až před šestnáctku, ale nedařilo se vypracovat solidní šanci. Po patnácti minutách z protiútoku naslanou nemastnou střelou David Chvojka zvýšil na 0:3.

 

Ani to hráče Tuklat nezlomilo a dál mačkali hosty jako citrón. Čtvrthodiny před koncem získali po faulu Myšky penaltu, kterou proměnil Ivan Kostak - 1:3. Více ale do konce utkání nezvládli a před vlastním publikem se loučí s podzimní částí porážkou.

 

"Ubránili jsme to zuby - nehty", zaznělo z tábora Krakovan. Ty tak končí podzim se solidním ziskem devatenácti bodů na sedmém místě a Tuklaty přezimují předposlední, ovšem s minimální ztrátou na nesestupové pozice a tedy s dobrou vyhlídkou na jaro. Pokud budou pokračovat v těchto výkonech a s vyprázdněnou marodkou.



Ohlasy k zápasu



TJ SK Krakovany
Jan Špinka: Tentokrát jsem se věnoval přípravě kančích hodů na rozlučku. Sezóna celkem i přes bídný začátek je docela fajn. Posbírali jsme slušných devatenáct bodů. Těšíme se na zimní přípravu, ale nejdříve musíme řádně ukončit podzimní část.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - F. Bouda [-] , R. Čermák [-] , P. Patáčik [-] , D. Čermák [-] (48. J. Šindelář [-] ) , I. Kostak [-] , P. Mazur [-] (37. P. Jambor [-] ) , T. Pígl [-] , M. Kotala [-] , M. Klepetko [-] , M. Pytloun [-] (42. K. Zradička [-] )

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , P. Kozel [-] (75. J. Malina [-] ) , P. Myška [-] , L. Neruda [-] - Z. Vodvářka [-] , A. Dostál [-] , D. Horák [-] - T. Sixta [-] (62. J. Olexa [-] ) - D. Chvojka [-] , P. Strejcius [-]

ŽK: 90. A. Dostál .
Hráči zápasu: T. Sixta .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - PAZDERA Josef (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 21:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 19:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 10:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 11:51
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Tuklaty jsou rozjeté a hosté většinou prohrávají o gól už cestou k zápasu. Krakovanům se zde nedaří a je to v jejich hlavách. Třeba to tentokrát změní.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 12:27

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 08:30
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů