0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 13:30

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Č. Pečky držely s favoritem krok


Branky


17

Ač byly noty rozdané jasně, na hřišti to tak nevypadalo. Domácí bojovným a obětavým výkonem drželi poločasový bezbrankový výsledek. Sice krátce po přestávce inkasovali, ale hosté se o tři body obávali až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase překvapivě bez branek

Velim si jela do Červených Peček pro jasné tři body. Alespoň podle papírových předpokladů a podle tipujících. Ale na hřišti to k tomu dlouho nevypadalo.

 

Domácím se podařilo dát dohromady solidní sestavu, která oplývala bojovností. Gólmanského matadora Linharta, který se v minulém kole v Libodřicích zranil, nahradil devatenáctiletý Vít Svoboda a vedl si zdatně. Dvakrát mu musela pomoci branková konstrukce a tutovku z malého čtverce poslali hosté příliš vysoko.

 

"V prvním poločase vázla kombinace a v naší hře bylo hodně nepřesností. Domácí zodpovědně bránili a nám se nedařilo gólově prosadit", nebyl s výkonem svých svěřenců spokojen trenér Velimi, Jiří Ptáček.

 

Lukáš Seifert otevřel skóre

Už sedm minut po přestávce bylo vše jinak, když se v šestnáctce Peček prosadil nejlepší střelec Velimi, Lukáš Seifert - 0:1.

 

Ani tak ale rozhodnuto nebylo. Hosté byli sice aktivnější, ale domácí neváhali každé možnosti využít k protiútoku. Pro ně bohužel, byli ale nepřesní a obrana Velimi si s jejich výlety dokázala poradit. A tak se na rozhodující branku čekalo až do sedmdesáté minuty, kdy posunul skóre na stav 0:2 Matěj Kasal.

 

"Do druhé půle jsme změnili rozestavení a byli více nebezpeční, ale stejně jako v prvním poločase jsme zase zahodili tři tutovky", neoplýval spokojeností Jiří Ptáček.

 

Červené Pečky tak prohrály třetí utkání v řadě a napravit reputaci mohou ještě v dohrávce, která se na jejich hřišti odehraje ve středu 17. listopadu dopoledne od 10:15 hodin. Soupeřem bude jejich tabulkový soused Nučice.

 

Velimští končí podzimní část po jediné porážce a dalších čtyřech remízových ztrátách na druhé pozici. Zvlášť nevyhrané penaltové rozstřely mohou Velimské mrzet, protože ze čtyř pokusů uspěli pouze jedenkrát.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hrající trenér: No, jak bych to zhodnotil? Je super, že se po nemoci a zranění vrátili do sestavy někteří hráči, ale pauza a obecně tréninkové manko bylo na týmu znát. Velim nastoupila do zápasu velmi fotbalově agresivně a zápasu diktovali vysoké tempo, to se těm pár zmrzlým divákům muselo líbit. Dařilo se nám dobře držet taktiku v obranné fázi a tím držet Velim na uzdě. A dařilo se nám získávat míče a využívat otevřené obrany soupeře. V první půlce sice Velim trefila po závaru v malém vápně tyč, ale to bylo asi tak vše. Nám v zakončení chyběl klid a přesnost. Do druhého poločasu jsme nastoupili až moc uspokojení a sebejistí, že to s nimi zvládneme a to se nám vymstilo. Velimští zamíchali sestavou a s tím jsme si nedokázali poradit a dělali jsme nevynucené chyby. Výsledkem byl první rychlý gól a za pár minut druhý. A pak se to už na nás jen valilo. Došly nám síly a po změně rozestavení jsme se už nezmohli na odpověď. Velim vyhrála zaslouženě, hráli krásný, rychlý fotbal, žádný jiný tým v okrese nemá takovou úroveň.

FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Zasloužené, ale hodně utrápené vítězství.  Dvakrát jsme nastřelili tyč a střela z malého vápna skončila nad brankou.  Nakonec se nám podařilo vstřelit dvě branky ve druhém poločase a zakončit tak podzimní část vítězstvím.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] , J. Přiklopil [-] , J. Maršík [-] (60. O. Štolba [-] ) , M. Carda [-] , M. Rauch [-] , J. Svoboda [-] , Z. Bulíř [-] , M. Hanousek [-] , J. Eszenyi [-] , D. Zákoucký [-] , M. Zuza [-] (35. M. Bílý [-] )

FC Velim B
D. Dejmek [-] - M. Kosina [-] , M. Hrabal [-] , O. Vokřál [-] , P. Štros [-] - M. Bláža [-] (46. J. Kuchař [-] ) , V. Kopáček [-] , T. Kmoch [-] (67. J. Věříš [-] ) , T. Němec [-] (76. J. Zajíc [-] ) - L. Seifert [-] , M. Kasal [-]

ŽK: 53. D. Zákoucký - 60. O. Vokřál , 83. J. Kuchař , 86. L. Seifert .
Hráči zápasu: L. Seifert .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kvasnička Václav - VRKOTA Miloš (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 21:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 19:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 10:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 12:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 11:51
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra hostů

Hosté by měli uspět za tři body, ale kdyby se vyprázdnila domácím marodka, tak by mohli hosty zaskočit.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 12:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 08:30
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích