Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany ukázaly svoji sílu


Branky


13

Před tímto zápasem měly oba týmy shodně bodů a v tabulce je rozlišovalo pouze skóre. Ale s nekompletní sestavou se v Krakovanech bodovat nedá.

aktualizováno 08.11.2021, 18:15

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakovany mačkaly Štítary jako citron

V sestavě Štítar opět chyběly tradiční opory, největší ztrátou pak byla neúčast střelce a tahouna útoku Horňáčka a dirigenta obrany Biška. A na hřišti to bylo znát od prvních minut. Domácí zatlačili hosty před jejich branku a jejich akcie držel nad vodou jen nesmrtelný Černý. 

 

Bylo jen otázkou času, kdy to tam spadne. Akce střídala akci a štítarský gólman se měl co ohánět. Domácí hráli s chutí a dočkali se odměny. Po půlhodině hry vybojoval míč Horák, posunul na Aleše Dostála a ten přes celou branku otevřel skóre - 1:0.

 

Netrvalo ani minutu a domácí se radovali podruhé, když dlouhou nohu natáhl v šestnáctce David Chvojka a špičkou kopačky zvýšil na 2:0. Navíc brzy Krakovanští přidali třetí branku jako z Ligy mistrů. Černý vyhrál hlavičkový souboj na polovině hřiště, po čtyřicetimetrovém sprintu posílá centr do vápna, kde Dostál pustí míč mezi nohama a Martin Kutil placírou uklízí na 3:0.

 

V euforii zapomněli domácí na zadní vrátka, čehož využil Tomáš Opolzer a korigoval na poločasových 3:1.

 

"To nechápu, co to přijelo za squadru...", komentoval soupeřovu sestavu Jan Špinka a se smíchem dodal: "Jeden se ptá, s kým to vlastně hrají a druhý se nezapomene fotit s rodinou."

Padalo to jako podzimní hrušky

Po třech minutách druhého poločasu zvýšil Aleš Dostál na 4:1 a bylo vymalováno. Tomáš Opolzer sice zvládl snížit na 4:2, ale domácí hráli v pohodě a přidávali další branky. Na 5:2 upravil Tomáš Sixta, šestou branku zaznamenal David Chvojka a v šedesáté šesté zkompletoval svůj hattrick Aleš Dostál, který dal výsledku definitivní podobu 7:2.

 

"Mysleli jsme si, že jsme v krizi, ale co nás v posledních třech kolech potkalo, to nemá obdoby", těšilo Jana Špinku a vysvětlil: "Pět gólů Pečkám, čtyři v Ovčárech a dneska sedm do sítě Štítar."



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, fanoušek: Štítary přijely v sestavě co dům dal a bylo to vidět. My jsme si s chutí zastříleli a fanoušci byli spokojení. Již vyhlížíme zájezd do Tuklat, kde určitě budeme mít přiřazené nějaké průvodce. Těšme se a nechme se překvapit, co cirkus Humberto připraví.

Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Co k tomu říct. Asi jen to, že soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. U nás nastala situace, že "B" tým neodjel na utkání do N. Vsi a z velké části odjel do Krakovan. Máme hodně zraněných hráčů a další nemohli na fotbal z rodinných důvodů. Prostě se to takhle sešlo, tak se s tím budeme muset nějak poprat. Hlavně se musíme dobře připravit na poslední domácí zápas na podzim.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Myška [-] , L. Neruda [-] , P. Kozel [-] , M. Kutil [-] , O. Černý [-] - D. Horák [-] , A. Dostál [-] (80. S. Šindelář [-] ) , Z. Vodvářka [-] (70. J. Gerhát [-] ) - T. Sixta [-] (63. V. Novotný [-] ) - D. Chvojka [-]

Štítarský SK
J. Černý [-] - J. Brdíčko [-] , M. Jandák [-] , T. Opolzer [-] , J. Vlášek [-] , L. Kmoch [-] (57. K. Šín [-] ) , M. Lepší [-] , M. Jandák [-] , R. Zelenka [-] , K. Machurka [-] , O. Nejman [-]

ŽK: 59. M. Lepší , 60. O. Nejman .
Hráči zápasu: A. Dostál .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: všichni Experti OP
Tip experta: výhra domácích

Opět velká důvěra Krakovanům, ale hosté budou chtít napravit výpadek z minulého kola.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza