L. Hetcl 59.
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty se vezou ze Štítar dva body


Branky


12

Po minulé první výhře Tuklat v ročníku málokdo věřil, že by bodový zisk mohly rozšířit v tomto kole proti Štítarům. Ale proti oslabenému týmu domácích nadšení a bojovnost hráčů Čechie stačilo na dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuklaty otevírají skóre gólem do šatny

Průběh prvního poločasu přiblížil trenér hostů Jiří Halgaš: „K dalšímu pro nás velmi důležitému utkání jsme zajížděli do Štítar, kde jsme chtěli bodově navázat na dva předešlé duely. Do sestavy se po zranění vrátili Pavel Patačik a Radim Čermák a na hřišti to byla pro naše mužstvo ohromná vzpruha. Po úvodním náporu domácích, kdy Štítary nastřelily tyč, se hra vyrovnala a do náznaku šancí se dostala obě mužstva bez kýženého efektu.

 

A tak se ve 42. minutě vydal na výlet na soupeřovu polovinu Patačik a po brilantní spolupráci s R. Čermákem předložil jako na zlatém podnose míč před prázdnou branku Michalovi Pytlounovi a ten neměl sebemenší problém pohnout ukazatelem skóre 0:1.“

 

 

Emotivní poločas přinesl vyrovnání

V úvodu druhé půle hýřili opět aktivitou domácí, kterým ale citelně chyběl ofenzivní Horňáček a také obrana drhla bez dirigenta Biška. Navíc se od dvaadvacáté minuty museli obejít bez Machurky, kterého nahradil Šín.

 

Střely Brdíčka a Kmocha ale nenašly cíl. Zlom mohla přinést situace po čtvrthodině hry, kdy dlouhý nákop sledoval Ladislav Hetcl, hostující obrana zazmatkovala společně s gólmanem Pazderou a míč se vykulil přímo před střelce vyrovnávacího gólu – 1:1.

 

Hráče Čechie ale chyba nezlomila. Do šance se dral Kostak, ale střela byla zblokovaná, po chybě domácího obránce postupoval z úhlu na Černého Čermák, ale ani on netrefil bránu. Nezadařilo se mu ani volejem na zadní tyči po přetaženém rohovém kopu.

 

V domácím dresu se prezentoval trestnými kopy Kmoch, ale oba poslal nad břevno Pazderovy brány. A tak se rozhodnout mohlo v posledních minutách. Kmochova zpětná přihrávka ale v šestnáctce nenašla střelce. A na druhé straně následný brejk hosté také gólově nevyřešili.

 

Rozhodla poslední penalta

Ve třetí sérii neuspěl ani hostující Klepetko, ani štítarský Pýcha. Vyrovnané skóre vydrželo až do poslední série, kdy posledního střelce Miškovského vychytal Pazdera.

 

 



Ohlasy k zápasu



Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: V úvodu druhé půle nás domácí zatlačili, a když už se zdálo, že jsme z nejhoršího venku, po jediné hrubé chybě naší obrany a gólmana Pazdery domácí vyrovnávají na 1:1. Do konce utkání dvě velké šance na obou stranách nevyužity. V penaltovém rozstřelu vítězíme 4:3 a vezeme domů dva body. V naší situaci je bereme všemi deseti. Jediným stínem utkání tak je obnovené zranění Vojty Lachmana, který už bohužel na podzim dohrál. Přejeme brzké uzdravení. Za dnešní výkon hráčům děkuji. V sobotu nás čeká další tvrdá šichta v Bečvárech. Pojedeme se rvát o další body.



Sestavy


Štítarský SK
J. Černý [-] - D. Brdíčko [-] , J. Miškovský [-] , L. Hetcl [-] , J. Vlášek [-] , L. Kmoch [-] , F. Hoření [-] , A. Beneš [-] , P. Pýcha [-] , K. Machurka [-] (22. K. Šín [-] ) , A. Přibyl [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - R. Čermák [-] , P. Patáčik [-] , D. Čermák [-] , I. Kostak [-] , P. Mazur [-] , T. Pígl [-] , M. Kotala [-] (70. D. Procházka [-] ) , V. Lachman [-] (16. J. Šindelář [-] ) , M. Klepetko [-] , M. Pytloun [-]

ŽK: 60. F. Hoření , 82. D. Brdíčko - 45. P. Mazur .
Hráči zápasu: L. Kmoch - R. Čermák , P. Patáčik , M. Pytloun .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - POLÁK Jakub (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 22:27
Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Tuklaty minule poprvé vyhrály a to by je mohlo nakopnout, ale u Štítar se nyní projevuje, že už všechny těžší soupeře mají za sebou.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 12:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 06:15

Tip: výhra domácích