5:4p.
(3:0)
72. M. Kesner
82. R. Biško (p.)
85. R. Biško
89. R. Biško (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry sahaly po třech bodech


Branky


27. M. Černý , 29. M. Černý , 33. J. Čáslava , 80. J. Čáslava - 72. M. Kesner , 82. R. Biško (p.) , 85. R. Biško , 89. R. Biško (p.)
16

Hosté první poločas proflákali a po zásluze prohrávali 3:0. Ale do druhého poločasu nastoupila úplně jiná Ratboř a podařilo se jí vydolovat alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeřábkova chyba srazila Slavoj

Podle tipujících expertů se mělo jednat o jasnou záležitost pro hosty. A také první ohrožení branky přišlo ze strany hostů, ale střelu Kesnera s přehledem pokryl Kropáček. Biškova střela letěla příliš pomalu na to, aby mohla domácího gólmana ohrozit. 

 

Vážnější šanci si připravili i Bečvarečtí, ale ke gólu došlo až po chybě ratbořského gólmana, jemuž rozehrávku vystihl Miroslav Černý a do prázdné brány otevřel skóre - 1:0. Po tomto gólu byli hosté jako opaření a valí se na ně jeden útok za druhým.

 

Hned po dvou minutách přidává Miroslav Černý druhý gól - 2:0 a ve třiatřicáté minutě je stav už 3:0, když z pozice levého beka se k zakončení dostal aktivní Josef Čáslava - 3:0.

 

Slavoj v této fázi poztrácel mnoho míčů ve středu pole a stálo jeho hráče mnoho sil získat míč zpět. K ohrožení Kropáčka se tedy příliš nedostávali. Nejblíže byl Biško, který ale o metr netrefil bránu.

 

Do kabin se tedy šlo za překvapivého stavu, který dával spokojenost na tváře domácích.

 

Slavoj mohutně dotahoval

Ratboř se v tomto utkání musela obejít bez zraněného Mbemby, v prvním poločase šetřila i nedoléčené Teslíka a Adámka. Tito dva ale naběhli ve druhém poločase na plac, aby se pokusili probudit svůj tým a se zápasem ještě něco udělat.

 

Na hřišti se po přestávce hrálo hodně před bránou domácích, ale hostům se nedařilo dotlačit míč do brány. Největší šanci zahodil Michal Kesner, který hlavou netrefil mezi tyče. O pár minut později měl možnost reparátu a tentokrát už rybičkou bečvareckého brankáře překonal - 3:1.

 

Do konce zápasu zbývalo dvacet minut a hosté se nadechovali k náporu. Jenže z protiútoků zlobili domácí. Horáčkovu dělovku z úhlu vyrazil Jeřábek, Jahoda trefil tyč, ve druhé šanci břevno, ale dorážku uklidil za záda Jeřábka Josef Čáslava - 4:1.

 

Mohlo být rozhodnuto, ale vývoj zápasu vzal do svých rukou Radek Biško. Po školáckém faulu V. Kšírla trefil penaltu přesně do šibenice - 4:2. Po centru Kemzy nadzvedl hlavou míč přes ruce Kropáčka pod klacek - 4:3 a dvě minuty před koncem proměnil další penaltu po ruce bečvareckých v šestnáctce - 4:4. Hattrick za sedm minut zachránil pro Slavoj alespoň bod!

 

Exekutoři Slavoje selhali

Penaltový rozstřel trval chvilku. První tři střelce Ratboře vychytal Kropáček a druhý bod uhájily Bečváry. 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas začal územní převahou hostí, která opadla asi po 15 minutách. Pak jsme se dostali ho hry a po chybě hostujícího brankaře jsme šli do vedení. V rychlém sledu jsme přidali další dvě branky a poločasový výsledek 3:0 byl více než příjemný. Ve druhém poločase se Ratboř snažila s výsledkem něco udělat a to se jí nakonec podařilo. Nás mohou mrzet další nevyužité šance, kterých jsme měli více než soupeř. Pak nás srazily dvě zbytečné penalty, které Ratboř proměnila. Musím podotknout, že obě byly. Penaltový rozstřel skončil již po třech penaltách, které náš brankář chytil. Máme dva body, ale velká spokojenost být nemůže. Promarnili jsme slibný náskok a vzhledem k šancím, které jsme měli, je to pro nás spíše ztráta.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: V tomto utkání už jsme chtěli prolomit trápení z předešlých zápasů. Ze začátku jsme byli více aktivnější, místo toho abychom otevřeli skóre, tak nás srazí Jeřábkova obrovská chyba. Pak jsme obdrželi během čtyř minut ještě dvě branky a zdálo se být po fotbale. O poločase jsme prostřídali a hra se směrem dopředu zlepšila. Měli jsme víc míč na kopačkách a podařilo se nám vstřelit branku. Domácí nás ale opět potrestali, už jsme neměli co ztratit a vrhlo se vše dopředu. Náš tlak pak přinesl vyrovnání, i když měli domácí na kopačkách další příležitosti. Nevím, proč jsme nehráli od začátku tak jako v druhé polovině, nebyla to pořád naše hra, ale na domácí to stačilo. Kluci vybojovali aspoň bod, za což děkuji, ale z mé strany je to málo.



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Uher [-] , J. Kšírl [-] , O. Holub [-] , J. Čáslava [-] - M. Horáček [-] , V. Šmejkal [-] , P. Jahoda [-] , M. Kšírl [-] - M. Černý [-] , J. Hampl [-] (50. V. Kšírl [-] ) -

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Uher [-] , M. Kesner [-] , M. Kopecký [-] (86. T. Kratochvíl [-] ) , R. Biško [-] , A. Brant [-] , D. Kemza [-] , V. Švarc [-] (46. M. Teslík [-] ) , J. Adámek [-] , T. Beran [-] (46. M. Adámek [-] ) , J. Kovařík [-]

ŽK: 89. Z. Kropáček - 89. J. Kovařík .
Hráči zápasu: J. Čáslava - R. Biško .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - DĚDEK Jan (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 10:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 07:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:57

Tip experta: výhra hostů

Ratboř v posledních třech zápasech jenom jeden bod, přesto by měla v Bečvárech vyhrát, ale rozhodně je nečeká lehký úkol. Bečváry jsou doma hodně nepříjemný soupeř.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:03
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 10:35

Tip: výhra hostů